Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОДИТ - 95 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123010385
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
ОДИТ - 95
Транслитерация
ODIT - 95
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Братя Жекови, 74, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Финансово-счетоводни и данъчни консултации, заверка на счетоводни баланси, изготвяне на финансови анализи, бизнес – програми и оценки, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни о... Финансово-счетоводни и данъчни консултации, заверка на счетоводни баланси, изготвяне на финансови анализи, бизнес – програми и оценки, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги, покупка и продажба на стоки или други вещи в страната и в чужбина, търговия с всякакъв вид промишлени и селскостопански изделия и продукти, строителна дейност и търговия със строителни материали, транспортна дейност и услуги в страната и чужбина, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакъв вид дейности, които не са забранени от Закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кольо Ангелов Димитров (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ДИМО КОЛЕВ ДИМИТРОВ 50.00 лв - 1.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: КОЛЬО АНГЕЛОВ ДИМИТРОВ 4,950.00 лв - 99.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОДИТ - 95 ООД на латиница "ODIT - 95" с ЕИК/ПИК 123010385 е основана на 5 Август 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2011-08-03

2011-11-05

2011-11-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. СЛАВЯНСКИ, 45, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Братя Жекови, 74, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- ФИHAHCOBO-CЧETOBOДHИ И ДAHЬЧHИ KOHCУЛTAЦИИ, ЗABEPKA HA CЧETOBOДHИ БAЛAHCИ, ФИHAHCOBИ AHAЛИЗИ, БИЗHEC-ПPOГPAMИ И OЦEHKИ, ПPEДCTABИTEЛCTBO /БEЗ ПPOЦECУAЛHO/ И ПOCPEДHИЧECTBO HA HAШИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA, ПPOИЗBOДCTBO И TЬPГOBИЯ C BCИЧKИ CTOKИ И УCЛУГИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ OT ДEЙCTBУBAЩOTO ЗAKOHOДATEЛCTBO B CTPAHATA. ДPУЖECTBOTO MOЖE ДA CЬЗДABA KЛOHOBE И ПPEДCTABИTEЛCTBA /БEЗ ПPOЦECУAЛHИ/ И ДA УЧACTBУBA B ДPУДГИ ДPУЖECTBA CMECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA.
+ Финансово-счетоводни и данъчни консултации, заверка на счетоводни баланси, изготвяне на финансови анализи, бизнес – програми и оценки, проектиране, изграждане и реконструкция на строителни обекти, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни и други услуги, покупка и продажба на стоки или други вещи в страната и в чужбина, търговия с всякакъв вид промишлени и селскостопански изделия и продукти, строителна дейност и търговия със строителни материали, транспортна дейност и услуги в страната и чужбина, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на наши и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакъв вид дейности, които не са забранени от Закона, а за дейности подлежащи на лицензиране – след съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма