Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ -Д-р ДИАНА МИХАЙЛОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123065662
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ -Д-р ДИАНА МИХАЙЛОВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Гео Милев, 41 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъществяване на извънболнична първична дентална помощ, изразяваща се в диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и д... Осъществяване на извънболнична първична дентална помощ, изразяваща се в диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под собствен контрол и отговорност, както и всички други дейности по ЗЛЗ, за осъществяване на индивидуална практика за извършване на първична извънболнична помощ, след съответната регистрация и разрешение от компетентните органи по ЗЛЗ. прочети още скрии
Физически лица търговци
Диана Йорданова Михайлова (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ -Д-р ДИАНА МИХАЙЛОВА ЕТ с ЕИК/ПИК 123065662 е основана на 15 Ноември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛИДА - ДИАНА МИХАЙЛОВА", но на 22 Декември 2010 година то бива сменено на сегашното "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ -Д-р ДИАНА МИХАЙЛОВА". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

2010-12-22
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛИДА - ДИАНА МИХАЙЛОВА на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ -Д-р ДИАНА МИХАЙЛОВА
Промяна предмет на дейност
- Организиране на фитнес център с присъщите му дейности,разкриване на зъболекарска лаборатория, физиотерапия и аптека в съответствие с разрешителния режим предвиден в действуващото законодателство, търговия с лекарствени средства и биопродукти в съответствие с действащото зеконодателство и в предвидения в него разрешителен режим, търговска дейност в страната и чужбина с промишлени стоки и медицински консумативи, както и всяка друга стопанска дейност която е разрешена и не е забранена със закон.
+ Осъществяване на извънболнична първична дентална помощ, изразяваща се в диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под собствен контрол и отговорност, както и всички други дейности по ЗЛЗ, за осъществяване на индивидуална практика за извършване на първична извънболнична помощ, след съответната регистрация и разрешение от компетентните органи по ЗЛЗ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма