Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТУДИО 6 ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на February 25, 2015 17:21
ЕИК/ПИК
123113481
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123113481 от 1999-07-16 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1998 година
Наименование
СТУДИО 6
Транслитерация
STUDIO 6
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бял извор Виж на картата
Има 39 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Маркетинг и реклама , импресарска дейност , иновации и развитие на информационни технологии, търговия с петролни продукти, звукозаписна цейност .производство и търговия с брикети от слама , о... Маркетинг и реклама , импресарска дейност , иновации и развитие на информационни технологии, търговия с петролни продукти, звукозаписна цейност .производство и търговия с брикети от слама , от отпадъци от дърводобивната промишленост и от селскостопанска дейност, производство продажба на селскостопански продукти, петролни продукти, звукозаписна цейност, както и всички незабранени от закона дейности, когато има разрешителен режим - след получаване на съответното разрешение . прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯНЧО ДЕЛЧЕВ ЯНКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЯНЧО ДЕЛЧЕВ ЯНКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТУДИО 6 ЕООД на латиница "STUDIO 6" с ЕИК/ПИК 123113481 е основана на 5 Март 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Бял извор, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1998
Регистрация на фирмата

1999-07-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123113481 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2010-04-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ГОСПОДИН МИХАЙЛОВСКИ, 101
+ БЪЛГАРИЯ, с. Бял извор
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг и реклама, импресарска дейност, иновации и развитие на информационни технологии търговия с петролни продукти, звукозаписна дейност, производство и търговия с брикети от слама, от отпадъци от дърводобивната промишленост и от селскостопанска дейност, производство и продажба на селскостопански продукти, както и всички незабранени от закона дейности. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. Петролни продукти, звукозаписна дейност, производство и търговия с брикети от слама, от отпадъци от дърводобивна промишленост и от селскостопанска дейност, производство и продажба на селскостопански продукти, както и всички незабранени от закона дейности.
+ Маркетинг и реклама , импресарска дейност , иновации и развитие на информационни технологии, търговия с петролни продукти, звукозаписна цейност .производство и търговия с брикети от слама ,от отпадъци от дърводобивната промишленост и от селскостопанска дейност, производство продажба на селскостопански продукти, петролни продукти, звукозаписна цейност, както и всички незабранени от закона дейности, когато има разрешителен режим - след получаване на съответното разрешение .

2015-02-25
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма