Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-Д-Р САШО СТАЙКОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123514588
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123514588 от 2013-08-05 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-Д-Р САШО СТАЙКОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Любен Каравелов, 85, бл. ., вх. ., ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, упражняване на контрол върху извъ... Извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, упражняване на контрол върху извършването на медицински дейности и манипулации, предписване на медицински дейности и манипулации, предписване на обема, вида на домашните грижи и помощ на болния, предписване на лекарства, превързочни материали и медицински пособия, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност, извършване наблюдение и указване на медицинска помощ при бременост и майчинство, наблюдение, контрол и полагане на грижи за правилното физическо и психическо развитие на лица до 18 години, извършване на дейности по здравна превенция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи свързани с предмета на дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване на лечение на болен в дома му, когато състоянието на болния налага това, хоспитализиране на пациенти в болница, когато лечебната цел не може да бъде постигната в амбулаторни условия или в дома на пациента. прочети още скрии
Физически лица търговци
САШО ПЕНЕВ СТАЙКОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-Д-Р САШО СТАЙКОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 123514588 е основана на 17 Май 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2013-08-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123514588 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма