Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛИАНС - ЙОРДАН КИРЧЕВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123539958
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123539958 от 2008-11-24 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
АЛИАНС - ЙОРДАН КИРЧЕВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 2 Виж на картата
Има 20 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба на движими и недвижими имоти и вещи, туризъм, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, във всички разрешени форми и с всички разрешени стоки, внос, износ, реекспо... Покупко-продажба на движими и недвижими имоти и вещи, туризъм, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, във всички разрешени форми и с всички разрешени стоки, внос, износ, реекспорт, представителство на български и чуждестранни фирми у нас и извън страната, лекотоварни и пътнически превози, занятия по спортни танци, английски и бойни изкуства, В и К и ел. услуги, проектиране и изграждане на фотоволтаични централи, фотоволтаични системи, производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЙОРДАН КИРЧЕВ ВАСИЛЕВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛИАНС - ЙОРДАН КИРЧЕВ ЕТ с ЕИК/ПИК 123539958 е основана на 23 Септември 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2008-11-13
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ВЕЩИ, МАРШРУТЕН ТУРИЗЪМ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА ВЪВ ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ ФОРМИ И С ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ СТОКИ, ВНОС-ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ У НАС И ИЗВЪН СТРАНАТА, ЛЕКО ТОВАРНИ И ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗ, ЗАНЯТИЯ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ, АНГЛИЙСКИ И БОЙНИ ИЗКУСТВА. КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Покупко-продажба на движими и недвижими имоти и вещи, туризъм, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина, във всички разрешени форми и с всички разрешени стоки, внос, износ, реекспорт, представителство на български и чуждестранни фирми у нас и извън страната, лекотоварни и пътнически превози, занятия по спортни танци, английски и бойни изкуства, В и К и ел. услуги, проектиране и изграждане на фотоволтаични централи, фотоволтаични системи, производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници.

2008-11-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123539958 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма