Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕХНОЛОДЖИ 2001 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123548576
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ТЕХНОЛОДЖИ 2001
Транслитерация
TECHNOLOGI 2001
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Иван Мирчев, 8, ет. 4, офис 8 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7112 - инженерни дейности и технически консултации
Предмет на дейност
Консултантски услуги. Монтаж и ремонт на енергийни обекти и съоръжения. Всякакви дейности свързани с развитие на електрическите автомобили-включително доставка, монтаж и сервиз на зарядни станции за... Консултантски услуги. Монтаж и ремонт на енергийни обекти и съоръжения. Всякакви дейности свързани с развитие на електрическите автомобили-включително доставка, монтаж и сервиз на зарядни станции за електромобили. Развитие на проекти за електромобилност. Придобиване и развитие на ВЕИ проекти. Дейности и сделки, свързани с производство на химически продукти и технологии в областта на химическата промишленост и опазване на околната среда, а така също и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, които не са забранени от закона. А за тези дейности, за които се изисква лиценз или разрешителен режим, след издаване на съответното разрешение или лиценз по нормативно установения ред. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ ТОДОРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ТОДОР МИХАЙЛОВ ГЕОРГИЕВ 3,350.00 лв - 67.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МИХАИЛ ТОДОРОВ ГЕОРГИЕВ 1,650.00 лв - 33.00% дял (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕХНОЛОДЖИ 2001 ООД на латиница "TECHNOLOGI 2001" с ЕИК/ПИК 123548576 е основана на 4 Ноември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2010-11-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Цар Симеон Велики, 143
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Иван Мирчев, 8, ет. 4, офис 8

2017-03-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Иван Мирчев, 8, ет. 4, офис 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Иван Мирчев, 8, ет. 4, офис 8
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги. Монтаж и ремонт на енергийни обекти и съоръжения. Дейности и сделки, свързани с производство на химически продукти и технологии в областта на химическата промишленост и опазване на околната среда /по законоустановения ред/. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Търговия с препарати за растителна защита, посевни семена и други /след издаване на лиценз/. Търговия с петролни продукти /по законоустановения ред/. Производство и търговия на тютюн, тютюневи изделия /след издаване на лиценз/. Превозни сделки /превоз на пътници и товари в страната в чужбина/ включително и таксиметрова дейност /след издаване на лиценз/. Комисионни и спедиционни сделки /по законоустановения ред/. Складови сделки. Лицензионни сделки /след издаване на съответното разрешение/. Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски сделки /след издаване на лиценз/ или сделки по предоставянето на други услуги, включително и счетоводни. Търговско представителство и посредничество. Лизинг. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външноикономически сделки, а така също и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, които не са забранени от закона. А за тези дейности, за които се изисква лиценз или разрешителен режим, след издаване на съответното разрешение или лиценз по нормативно установения ред.
+ Консултантски услуги. Монтаж и ремонт на енергийни обекти и съоръжения. Всякакви дейности свързани с развитие на електрическите автомобили-включително доставка, монтаж и сервиз на зарядни станции за електромобили. Развитие на проекти за електромобилност. Придобиване и развитие на ВЕИ проекти. Дейности и сделки, свързани с производство на химически продукти и технологии в областта на химическата промишленост и опазване на околната среда, а така също и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, които не са забранени от закона. А за тези дейности, за които се изисква лиценз или разрешителен режим, след издаване на съответното разрешение или лиценз по нормативно установения ред.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма