Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА П2 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123556345
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА П2
Транслитерация
ZALOJNA KASHTA P2
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Раднево, ДИМИТЪР БЛАГОЕВ, 7 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6492 - ДРУГИ ФОРМИ НА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КРЕДИТ
Предмет на дейност
ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТ КАТО ЗАЛОЖНА КЪЩА - ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВУЖИМИ ВЕЩИ И ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА КАТО ЗА... ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТ КАТО ЗАЛОЖНА КЪЩА - ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВУЖИМИ ВЕЩИ И ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА КАТО ЗАЛОЖНА КЪЩА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ / СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ПО НОРМАТИВНО УСТАНОВЕНИЯ РЕД/ прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСЕН ПЕТРОВ ТАНЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОСЕН ПЕТРОВ ТАНЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА П2 ЕООД на латиница "ZALOJNA KASHTA P2" с ЕИК/ПИК 123556345 е основана на 2 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "П 2", но на 10 Юли 2009 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА П2". Седалището на компанията се намира в гр. Раднево, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2009-07-10
Промяна наименование
Името се сменя от П 2 на ЗАЛОЖНА КЪЩА П2
Промяна предмет на дейност
- Зъботехника. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обаработен вид. Проектиране, изграждане и експлоатация на селскостопански обекти, складови помещения и магазини. Производство, пераработка, изкупуване, съхранение, заготовка и търговия със селскостопанска продукция от растителен и животински произход. Търговия с благордони метали /след съответното разрешение/, с изделия на леката, преработвателна, хранително-вкусовата промишлености. Инженерингова, маркетингова, информационна, превозна, туристическа, рекламна и импресарска дейности. Вътрешна и външнотърговска дейности чрез внос и износ, бартерни, комисионни, реекспортни и лизингови сделки и операции. Търговско представителство и посредничество. Други дейности и услуги с изключение на забранените от закона. Дейностите, подлежащи на лицензиране или на разрешителен режим ще бъдат извършвани след снабдяване на съответен лиценз или разрешение.
+ Осъществяване на дейност като заложна къща - предоставяне на заеми, обезпечени със залог върху движими вещи и други търговски сделки, когато това е необходимо за осъществяване на дейността като Заложна къща.

2009-07-23
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на дейност като заложна къща - предоставяне на заеми, обезпечени със залог върху движими вещи и други търговски сделки, когато това е необходимо за осъществяване на дейността като Заложна къща.
+ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТ КАТО ЗАЛОЖНА КЪЩА - ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВУЖИМИ ВЕЩИ И ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА КАТО ЗАЛОЖНА КЪЩА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ / СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ПО НОРМАТИВНО УСТАНОВЕНИЯ РЕД/

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма