Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЕТА - ВАСИЛ ГЕНЧЕВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на August 31, 2011 14:19
ЕИК/ПИК
123612961
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
ГЕТА - ВАСИЛ ГЕНЧЕВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. МУРГАШ, 38 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, превозно дейност, проивзодство на стоки с цел продажба, хотелиерска, туристическа , рекламна, ... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, превозно дейност, проивзодство на стоки с цел продажба, хотелиерска, туристическа , рекламна, информационна дейност, издателска и печатарска дейност. Строителство на надземни и подземни обекти, строително-ремонтни дейности на недвижими имоти с цел изграждане, строеж, възстановяване, реставрация, реконструкция, модернизация, оборудване, поддръжка, декорация, извършване на всякакви ремонтни дейности и други първостепенни или допълващи дейността по недвижимите, търговия и доставка на строителни материали и суровини, вътрешната и външната търговия, изкупуване, производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и в чужбина, разкриване и експлоатация на обекти с обществено предназначение, осъществяване на дейности, свързани с търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина както и всички незабранени от Закона дейности. Когато има разрешителен режим – след съответното разрешение. прочети още скрии
Физически лица търговци
ВАСИЛ ПАНАЙОТОВ ГЕНЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЕТА - ВАСИЛ ГЕНЧЕВ ЕТ с ЕИК/ПИК 123612961 е основана на 28 Август 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2008-08-28
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДAЖБА B ПЬPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД. ПPEBOЗHA ДEЙHOCT. ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA. XOTEЛИEPCKA, TУPИCTИЧECKA, PEKЛAMHA, ИHФOPMAЦИOHHA ДEЙHOCT. ИЗДATEЛCKA И ПEЧATAPCKA ДEЙHOCT.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, превозно дейност, проивзодство на стоки с цел продажба, хотелиерска, туристическа ,рекламна, информационна дейност,издателска и печатарска дейност. Строителство на надземни и подземни обекти, строително-ремонтни дейности на недвижими имоти с цел изграждане, строеж, възстановяване, реставрация, реконструкция, модернизация, оборудване, поддръжка, декорация, извършване на всякакви ремонтни дейности и други първостепенни или допълващи дейността по недвижимите, търговия и доставка на строителни материали и суровини, вътрешната и външната търговия, изкупуване, производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход в страната и в чужбина, разкриване и експлоатация на обекти с обществено предназначение, осъществяване на дейности, свързани с търговско представителство и посредничество, транспортни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина както и всички незабранени от Закона дейности. Когато има разрешителен режим – след съответното разрешение.

2011-08-31
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма