Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА СТГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123615555
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123615555 от 2023-03-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
СЧЕТОВОДНА КАНТОРА СТГ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики, 158, ет. 6, офис 38 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, счетоводни и консултантски услуги, покупка на стоки или други в... Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, счетоводни и консултантски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, транспортни, рекламни, компютърни или предоставянето на други услуги и дейности, които по предмет и обем изискват да се водят по търговски начин, както и всички незабранени от закона. За дейности изискващи разрешителен режим или лиценз, след издаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФКА ТАЧЕВА ГРОЗЕВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЖАНЕТА ДИНЕВА СТЕФАНОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТЕФКА ТАЧЕВА ГРОЗЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Стефка Тачева Грозева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЧЕТОВОДНА КАНТОРА СТГ ЕООД с ЕИК/ПИК 123615555 е основана на 28 Януари 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЧЕТОВОДНА КЪЩА - ЖЕСТ", но на 11 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "СЧЕТОВОДНА КАНТОРА СТГ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2019-04-11
Промяна наименование
Името се сменя от СЧЕТОВОДНА КЪЩА - ЖЕСТ на СЧЕТОВОДНА КАНТОРА СТГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ПАЗАРСКА, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики, 158, ет. 6, офис 38
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Счетоводни и консултантски услуги, покупка на стики или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, транспортна, превозна, спедиционна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, компютърни или предоставянето на други услуги и други дейности, както и всички дейности незабранени от закона, за дейности изискващи разрешителен режим или лиценз, след издаване на съответното разрешение или лиценз.Допълване предмета на дейност: Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството.
+ Организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството, счетоводни и консултантски услуги, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, транспортни, рекламни, компютърни или предоставянето на други услуги и дейности, които по предмет и обем изискват да се водят по търговски начин, както и всички незабранени от закона. За дейности изискващи разрешителен режим или лиценз, след издаване на съответното разрешение или лиценз.

2023-03-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123615555 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма