Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИДИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123629266
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123629266 от 2004-05-26 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ТИДИ
Транслитерация
TIDI
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Августа Траяна, 48, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7120 - технически изпитвания и контрол
Предмет на дейност
Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване със съответния лиценз, когато е необходимо/. Реклама и дизайн. Ресторантьорство и търговия с хранителни стоки.... Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване със съответния лиценз, когато е необходимо/. Реклама и дизайн. Ресторантьорство и търговия с хранителни стоки. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги продаде. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. Отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем. Внос, износ и външнотърговска дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КЪНЧО ТЕНЕВ ПЕТКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КЪНЧО ТЕНЕВ ПЕТКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИДИ ЕООД на латиница "TIDI" с ЕИК/ПИК 123629266 е основана на 13 Март 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2004-05-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123629266 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2012-02-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, АВГУСТА ТРАЯНА, 48, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Августа Траяна, 48, вх. Б, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ОРГАН ЗА КОНТРОЛ НА ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, МЕТАЛИ И ЗАВАРИЙНИ СЪЕДИНЕНИЯ С МЕТОДИ НА БЕЗРАЗРУШИТЕЛНИ ИЗПИТВАНИЯ, СОНДАЖНИ УСЛУГИ, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ(БЕЗ ПОЩА)ПРЕВОЗНИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОН, А КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН ИЛИ ЛИЦЕНЗИОНЕН РЕЖИМ- СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ ОТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ.
+ Оценяване на съответствието / измерване, изпитване, оценка, контрол / на нови и / или в експлоатация, обекти и съоръжения, като трета независима страна - Орган за контрол от вида " А ", след получаване на съответните разрешения или лицензии от компетентните органи.

2017-08-29
Промяна предмет на дейност
- Оценяване на съответствието / измерване, изпитване, оценка, контрол / на нови и / или в експлоатация, обекти и съоръжения, като трета независима страна - Орган за контрол от вида " А ", след получаване на съответните разрешения или лицензии от компетентните органи.
+ Таксиметрова дейност и превоз на товари и пътници в страната и чужбина /след снабдяване със съответния лиценз, когато е необходимо/. Реклама и дизайн. Ресторантьорство и търговия с хранителни стоки. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел да ги продаде. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност. Отдаване на движимо и недвижимо имущество под наем. Внос, износ и външнотърговска дейност. Дейност на търговско представителство и посредничество. Всяка друга незабранена от закона търговска дейност /след снабдяване с лиценз, разрешително или други необходими документи за всяка от дейностите, за които законът изисква такива/.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма