Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ТЕНЕВ 2011 ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на April 16, 2020 11:43
ЕИК/ПИК
123636962
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ТЕНЕВ 2011
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР КАЛОЯН, 45, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Оказване на специализирана извънболнична медицинска помощ, изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, диспансеризация, предписване на лабораторн... Оказване на специализирана извънболнична медицинска помощ, изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации, предписване на обема, вида и домашните грижи и помощ на болните, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, извършване на наблюдение, контрол и грижа за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване на дейности по здравна промоция, профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността на амбулаторията, насочване на пациента за консултативна и болнична помощ. При дейности с разрешителен режим - след издаване на съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН ИВАНОВ ТЕНЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН ИВАНОВ ТЕНЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ТЕНЕВ 2011 ЕООД с ЕИК/ПИК 123636962 е основана на 12 Октомври 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Д-Р СТЕФАН ТЕНЕВ", но на 29 Юли 2011 година то бива сменено на сегашното "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ТЕНЕВ 2011". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2011-07-29
Промяна наименование
Името се сменя от Д-Р СТЕФАН ТЕНЕВ на АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ Д-Р СТЕФАН ТЕНЕВ 2011
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия с ел. материали и кабели, ел. оборудване, експорт, външнотърговска дейност, ремонт на ел. инсталации, ремонт на ел. уреди и замерване на оземления, търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, спедиционна дейност /без поща/, изграждане и експлоатация на търговски обекти, рекламна дейност /без кино и печат/, информационна дейност, транспортни услуги в страната и чужбина, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети, финансови консултации, монтаж на машини и съоръжения, хотелиерство и ресторантьорство, производство и продажба на битови и промишлени стоки, индивидуална практика специализирана медицинска помощ по урология и други дейности незабранени от закона. Когато за съответната дейност се предвижда разрешителен режим, дейността ще се осъществява след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Оказване на специализирана извънболнична медицинска помощ, изразяваща се в извършване на диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, диспансеризация, предписване на лабораторни и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации, предписване на обема, вида и домашните грижи и помощ на болните, извършване на експертиза за временна нетрудоспособност, извършване на наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство, извършване на наблюдение, контрол и грижа за физическото и психическото развитие на лица до 18 години, извършване на дейности по здравна промоция, профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, издаване на документи, свързани с дейността на амбулаторията, насочване на пациента за консултативна и болнична помощ. При дейности с разрешителен режим - след издаване на съответно разрешение.

2020-04-16
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма