Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИНАКОН ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на April 26, 2011 16:18
ЕИК/ПИК
123649479
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ФИНАКОН
Транслитерация
FINAKON
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Сава Силов, 104 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска дейност, производство и търговия със селскостопанска и промишлена продукция, внос, износ, реекспорт и бартер на всички разрешени стоки, материали, суровини и машини, трансп... Консултантска дейност, производство и търговия със селскостопанска и промишлена продукция, внос, износ, реекспорт и бартер на всички разрешени стоки, материали, суровини и машини, транспортна дейност, покупко-продажба, отдаване под наем на имущество и сделки с недвижими имоти, маркетинг, информация и реклама, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон и ще се извършва в страната и чужбина, когато има разрешителен режим - след съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Милен Дошев Милев (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Милен Дошев Милев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИНАКОН ЕООД на латиница "FINAKON" с ЕИК/ПИК 123649479 е основана на 4 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕМ ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ", но на 4 Юни 2008 година то бива сменено на сегашното "ФИНАКОН". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2008-06-04
Промяна наименование
Името се сменя от РЕМ ИНТЕРНЕЙШЪНЪЛ на ФИНАКОН
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ИЛИНДЕН, 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Богомилово, ул. ПОРОЙНА, 28

2009-04-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Богомилово, ул. ПОРОЙНА, 28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Сава Силов, 104
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТИРАНЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ВИЗИ, ПОДГОТОВКА НА ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ВИЗИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО НА ВЪТРЕШНИЯ И ВЪНШНИЯ ПАЗАР, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ И БАРТЕР НА ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ СТОКИ, МАТЕРИАЛИ, СУРОВИНИ И МАШИНИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ИМУЩЕСТВО И СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, МАРКЕТИНГ, ИНФОРМАЦИЯ И РЕКЛАМА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН И ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ-СЛЕД СЪОТВЕТНО РАЗРЕШЕНИЕ.
+ Консултантска дейност, производство и търговия със селскостопанска и промишлена продукция, внос, износ, реекспорт и бартер на всички разрешени стоки, материали, суровини и машини, транспортна дейност, покупко-продажба, отдаване под наем на имущество и сделки с недвижими имоти, маркетинг, информация и реклама, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон и ще се извършва в страната и чужбина, когато има разрешителен режим - след съответно разрешение.

2011-04-26
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма