Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЪНТИНГ ЕНД ФИШИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123663557
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ХЪНТИНГ ЕНД ФИШИНГ
Транслитерация
Hunting and Fishing Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 142 Виж на картата
Има 18 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита; ресторантъорство, хотелиерство; рибовъдство; организиране на ловен и риболовен туризъм; консултантска дейност; посредническа дейност, ... Търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита; ресторантъорство, хотелиерство; рибовъдство; организиране на ловен и риболовен туризъм; консултантска дейност; посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, както в страната, така и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Милен Младенов Василев (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Милен Младенов Василев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЪНТИНГ ЕНД ФИШИНГ ЕООД на латиница "Hunting and Fishing Ltd." с ЕИК/ПИК 123663557 е основана на 17 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВАСИЛЕВ", но на 5 Август 2019 година то бива сменено на сегашното "ХЪНТИНГ ЕНД ФИШИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2017-05-29
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Рибовъдство, всички останали дейности незабранени изрично от закона, а когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.
+ Търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита; ресторантьорство, хотелиерство; рибовъдство; консултантска дейност; посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, както в страната, така и в чужбина.

2019-08-05
Промяна наименование
Името се сменя от ВАСИЛЕВ на ХЪНТИНГ ЕНД ФИШИНГ
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита; ресторантьорство, хотелиерство; рибовъдство; консултантска дейност; посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, както в страната, така и в чужбина.
+ Търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита; ресторантъорство, хотелиерство; рибовъдство; организиране на ловен и риболовен туризъм; консултантска дейност; посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона, както в страната, така и в чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма