Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Алекс-Д ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на June 9, 2017 08:45
ЕИК/ПИК
123685201
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123685201 от 2005-07-04 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
Алекс-Д
Транслитерация
Aleks-D
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул.Митрополит М.Кусев, 31, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
45.21 - Общо строителство на сгради и строителни съоръжения
Предмет на дейност
Строителство, изграждане и обзавеждане на недвижими имоти, ремонт и въвеждане в експлоатация, продажба на недвижими имоти, транспортни услуги в страната и чужбина, покупка на стоки и други в... Строителство, изграждане и обзавеждане на недвижими имоти, ремонт и въвеждане в експлоатация, продажба на недвижими имоти, транспортни услуги в страната и чужбина, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба и производство на стоки на едро и дребно за бита, населението и промишлеността, търговско представителство и посредничество, извършване на консултантски и рекламни услуги, извършване и на други незабранени от закона търговски сделки и услуги, извършване на външнотърговска дейност, като внос, износ, реекспорт, бартер и др. подобни с предмета изброен по-горе. Дейностите, подлежащи на лицензиране и разрешение ще бъдат извършвани след снабдяването на съответния лиценз или разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Анков Димитров (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Александър Анков Димитров (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Алекс-Д ЕООД на латиница "Aleks-D" с ЕИК/ПИК 123685201 е основана на 3 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Алекс-Д ЕООД", но на 3 Август 2008 година то бива сменено на сегашното "Алекс-Д". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2005-07-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123685201 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2008-08-03
Промяна наименование
Името се сменя от Алекс-Д ЕООД на Алекс-Д
Промяна предмет на дейност
- Строителство
+ Строителство, изграждане и обзавеждане на недвижими имоти, ремонт и въвеждане в експлоатация, продажба на недвижими имоти, транспортни услуги в страната и чужбина, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба и производство на стоки на едро и дребно за бита, населението и промишлеността, търговско представителство и посредничество, извършване на консултантски и рекламни услуги, извършване и на други незабранени от закона търговски сделки и услуги, извършване на външнотърговска дейност, като внос, износ, реекспорт, бартер и др. подобни с предмета изброен по-горе. Дейностите, подлежащи на лицензиране и разрешение ще бъдат извършвани след снабдяването на съответния лиценз или разрешение.

2017-06-09
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма