Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОСБУЛЕНЕРДЖИ 1 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123693949
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123693949 от 2008-05-07 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
РОСБУЛЕНЕРДЖИ 1
Транслитерация
ROSBULENERGY 1
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ХАН АСПАРУХ, 37, ет. 12 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- Търговия с ел. материали
Предмет на дейност
КОНСУЛТАНСКИ И ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ИНВЕСТИРАНЕТО И В ДРУГИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ. МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ВНОС И ИЗНОС. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО. АГЕНТСКА ДЕЙН... КОНСУЛТАНСКИ И ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ИНВЕСТИРАНЕТО И В ДРУГИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ. МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ВНОС И ИЗНОС. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО. АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛСТВО И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ. ПРИДОБИВАНЕ И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДЯЛОВЕ ОТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. МЕНИДЖМЪНТ НА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ И БИЗНЕС ИМОТИ. ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ. КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ПРИ СПАЗВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИЯ НОРМАТИВЕН РЕД. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОНКО ДИНЕВ ЖЕЛЯЗКОВ (свързан с 33 фирми)
Съдружник: ЙОНКО ДИНЕВ ЖЕЛЯЗКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 33 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОСБУЛЕНЕРДЖИ 1 ООД на латиница "ROSBULENERGY 1" с ЕИК/ПИК 123693949 е основана на 10 Декември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЙУАНРИЪЛТИ", но на 23 Септември 2013 година то бива сменено на сегашното "РОСБУЛЕНЕРДЖИ 1". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2008-05-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123693949 на основание друго от ЗДДС

2008-12-10
Промяна съдружници
- ГЕРГАН ТАНЕВ ГЕРГАНОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ПЕТКО АТАНАСОВ ЗЛАТАРОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ГЕРГАН ТАНЕВ ГЕРГАНОВ - 4500 лв - 90.00% дял
+ ВАСИЛКА ДУШЕВА ГЕРГАНОВА - 500 лв - 10.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество за търговия на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, преводаческа дейност, извършване на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български език, организиране на екскурзии в страната, производство на стоки с цел продажба, развъждане и търговия със селскостопански животни, производство и търговия със селскостопанска продукция, комисионни, спедиционни /без поща/ и превозни сделки, включително вътрешен и международен транспорт на хора и товари, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество, както и всички останали незабранени от закона дейности изискващи воденето им по търговски начин в страната и чужбина.При дейности с разрешителен режим - след издаване на съответното разрешение.
+ Покупка, строеж, ремонт или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество за търговия с недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, организиране на екскурзии в страната, производство на стоки с цел продажба, извършване на посредническа дейност по наемане на търсещите работа лица в Република България и /или/ в чужбина, монтаж на електрически и В и К инсталации. Производство и търговия със селскостопанска продукция, и превозни сделки, включително вътрешен и международен транспорт на хора и товари след издаване на на съответното разрешително, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество, както и всички останали незабранени от закона дейности изискващи воденето им по търговски начин в страната и чужбина.При дейности с разрешителен режим - след издаване на съответното разрешение.

2013-09-23
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЙУАНРИЪЛТИ на РОСБУЛЕНЕРДЖИ 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. "МИТРОПОЛИТ МЕТОДИ КУСЕВ", 37, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ХАН АСПАРУХ, 37, ет. 12
Промяна съдружници
- ГЕРГАН ТАНЕВ ГЕРГАНОВ - 4500 лв - 90.00% дял
- ВАСИЛКА ДУШЕВА ГЕРГАНОВА - 500 лв - 10.00% дял
+ МАРИО ДОБРЕВ СТОЙКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ЙОНКО ДИНЕВ ЖЕЛЯЗКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Покупка, строеж, ремонт или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество за търговия с недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, организиране на екскурзии в страната, производство на стоки с цел продажба, извършване на посредническа дейност по наемане на търсещите работа лица в Република България и /или/ в чужбина, монтаж на електрически и В и К инсталации. Производство и търговия със селскостопанска продукция, и превозни сделки, включително вътрешен и международен транспорт на хора и товари след издаване на на съответното разрешително, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество, както и всички останали незабранени от закона дейности изискващи воденето им по търговски начин в страната и чужбина.При дейности с разрешителен режим - след издаване на съответното разрешение.
+ КОНСУЛТАНСКИ И ПОСРЕДНИЧЕСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ИНВЕСТИРАНЕТО И В ДРУГИ ВИДОВЕ ДЕЙНОСТИ. МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ. ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ВНОС И ИЗНОС. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО. АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛСТВО И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ. ПРИДОБИВАНЕ И ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДЯЛОВЕ ОТ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. МЕНИДЖМЪНТ НА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ И БИЗНЕС ИМОТИ. ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ. КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ПРИ СПАЗВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИЯ НОРМАТИВЕН РЕД.

2015-01-21
Промяна съдружници
- МАРИО ДОБРЕВ СТОЙКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ЙОНКО ДИНЕВ ЖЕЛЯЗКОВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ ЙОНКО ДИНЕВ ЖЕЛЯЗКОВ - 2500 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма