Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИНСОЛАР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123724191
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123724191 от 2006-09-19 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ФИНСОЛАР
Транслитерация
„FINSOLAR” Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, бул. АЛЕКСАНДЪР БАТЕНБЕРГ, 222 Виж на картата
Предмет на дейност
Изграждане, експлоатация и покупко-продажба на фотоволтаични паркове и недвижими имоти, производство и продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници и алтерна... Изграждане, експлоатация и покупко-продажба на фотоволтаични паркове и недвижими имоти, производство и продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници и алтернативни енергийни източници, производство на електрическа енергия от фотоволтаични уредби и съоръжения, търговия с промишлени стоки, строителна дейност, внос, износ, търговия на едро и на дребно във всички разрешени форми в страната и чужбина, консултантска, маркетингова и инженерингова дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически и физически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон или друг нормативен акт, а когато е необходим разрешителен или лицензионен режим, след съответното разрешение или лицензия. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОГНЯН ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Управител: КАМЕН ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 7 фирми)
Съдружник: ОГНЯН ИВАНОВ ИВАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: КАМЕН ИВАНОВ ИВАНОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИНСОЛАР ООД на латиница "„FINSOLAR” Ltd." с ЕИК/ПИК 123724191 е основана на 7 Януари 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ОПТИМА ПРИМ", но на 23 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "ФИНСОЛАР". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2006-09-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123724191 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2023-02-23
Промяна наименование
Името се сменя от ОПТИМА ПРИМ на ФИНСОЛАР
Промяна предмет на дейност
- Търговия с промишлени стоки, строителна дейност, извършване на други стопански дейности, които не са забранени със закон или друг нормативен акт, а когато е необходим разрешителен или лицензионен режим, след съответното разрешение или лицензия.
+ Изграждане, експлоатация и покупко-продажба на фотоволтаични паркове и недвижими имоти, производство и продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници и алтернативни енергийни източници, производство на електрическа енергия от фотоволтаични уредби и съоръжения, търговия с промишлени стоки, строителна дейност, внос, износ, търговия на едро и на дребно във всички разрешени форми в страната и чужбина, консултантска, маркетингова и инженерингова дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни юридически и физически лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон или друг нормативен акт, а когато е необходим разрешителен или лицензионен режим, след съответното разрешение или лицензия.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма