Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВТОКАМ - КРАСИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123726922
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
АВТОКАМ - КРАСИ
Транслитерация
AVTOKAM-KRASI Ltd
Оборот
26,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Розово, „Пробуда”, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетовод... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството; проектантски услуги в областта на геодезията и картографията, проучване и консултантска дейност, направа на устройствени схеми и планове, инвестиционни проекти в областта на строителството; превозни сделки в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; складови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги, незабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Управител: Величка Великова Георгиева (свързан с 1 фирма)
Управител: Димитър Георгиев Георгиев (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Георги Димитров Георгиев 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Величка Великова Георгиева 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Димитър Георгиев Георгиев 500.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 26,000 333.33% - -
2020 6,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВТОКАМ - КРАСИ ООД на латиница "AVTOKAM-KRASI Ltd" с ЕИК/ПИК 123726922 е основана на 9 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Розово, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 26,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2020-06-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Розово, ТРАПЕЗИЦА, 9
+ БЪЛГАРИЯ, с. Розово, „Пробуда”, 9
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ИМПОРТНО-ЕКСПОРТНИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. ПРИ УСТАНОВЕН СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ДЕЙНОСТ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ТОЗИ ВИД ДЕЙНОСТ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводството; проектантски услуги в областта на геодезията и картографията, проучване и консултантска дейност, направа на устройствени схеми и планове, инвестиционни проекти в областта на строителството; превозни сделки в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; складови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; импортно-експортни сделки, както и всички други сделки и услуги, незабранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, след получаване на съответното разрешение за извършване на този вид дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма