Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИТА - М ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123728738
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ВИТА - М
Транслитерация
VITA M
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Стефан Стамболов, 37, ет. 3 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Поддръжка и сервиз на машини и съоръжения; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; транспортни ... Поддръжка и сервиз на машини и съоръжения; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни услуги, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга дейност при спазване на нормативно установения ред, когато има разрешителен или регистрационен режим - след съответното разрешение или регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН МИЛЧЕВ МИЛЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН МИЛЧЕВ МИЛЧЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИТА - М ЕООД на латиница "VITA M" с ЕИК/ПИК 123728738 е основана на 12 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2019-02-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бл. 47, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Стефан Стамболов, 37, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО УСТАНОВЕНИЯ ОТ ЗАКОНА РЕД, ДЪРВОДОБИВ И ДЪРВОПРЕРАБОТКА, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С РАЗРЕШЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА СТОКИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ПО УСТАНОВЕНИЯ РЕД, СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, ТУРИСТИЧЕСКА И ЕКСКУРЗИОННА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ОКАЗИОННА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА И ПРОМИШЛЕНА ПРОДУКЦИЯ, ПОДДРЪЖКА И СЕРВИЗ НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ, ТАКСИМЕТРОВИ УСЛУГИ, БИТОВИ УСЛУГИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТЗАКОНА, А КОГАТО Е НАЛИЦЕ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ.
+ Поддръжка и сервиз на машини и съоръжения; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; транспортни услуги в страната и чужбина, рекламни, информационни, програмни услуги, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, както и всяка друга дейност при спазване на нормативно установения ред, когато има разрешителен или регистрационен режим - след съответното разрешение или регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма