Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРО КОНСУЛТ 2006 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123738846
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123738846 от 2008-04-25 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ЕВРО КОНСУЛТ 2006
Транслитерация
EVRO KONSULT 2006
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Любеново Виж на картата
Има 24 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ
Предмет на дейност
Производство и търговия на всякакъв вид стоки в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и ипресарски услуги, вътрешно и външно-търговска дейност ч... Производство и търговия на всякакъв вид стоки в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и ипресарски услуги, вътрешно и външно-търговска дейност чрез внос износ бартерни, комисионни , реекспортни лизингови и други търговски сделки Консултантски услуги и разработване на проекти. Правни и счетоводни консултации и осъществяване на всякаква дейност незабранена със закон или нормативен акт, която по предмет и обем изисква да се води по търговски начин в страната и чужбина, като за тези за които се изисква разрешение - след неговото придобиване, в случай, че има икономически и друг интерес, Дружеството може да осъществява и други незабранени изрично от Закона дейности, дружеството може да извършва сделки от всякакъв вид, да придобива права от всякакъв вид и да се задължава по всякакъв начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДРАГОМИР ИВАНОВ СТОЯНОВ (свързан с 13 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДОНКА ДИМИТРОВА ВАНЧЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДЕЛЯНА ДОБРОМИРОВА НИКОЛОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДРАГОМИР ИВАНОВ СТОЯНОВ (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРО КОНСУЛТ 2006 ЕООД на латиница "EVRO KONSULT 2006" с ЕИК/ПИК 123738846 е основана на 21 Април 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Любеново, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2008-04-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123738846 на основание друго от ЗДДС

2010-06-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Чирпан, ПЛИСКА, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Методи Кусев, 7, вх. Б, ет. 4
Промяна съдружници
- ДЕЛЯНА ДОБРОМИРОВА НИКОЛОВА - 2500 лв - 50.00% дял
- ДАНИЕЛ АНГЕЛОВ ВАНЧЕВ - 2500 лв - 50.00% дял

2017-09-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Методи Кусев, 7, вх. Б, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Екзарх Антим I, 42
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ЧРЕЗ ВНОС, ИЗНОС, БАРТЕРНИ, КОМИСИОННИ, РЕЕКСПОРТНИ, ЛИЗИНГОВИ И ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ И РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ, ПРАВНИ И СЧЕТОВОДНИ КОНСУЛТАЦИИ И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН ИЛИ НОРМАТИВЕН АКТ, КОЯТО ПО ПРЕДМЕТ И ОБЕМ ИЗИСКВА ДА СЕ ВОДИ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ЗА ТЕЗИ ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ - СЛЕД НЕГОВОТО ПРИДОБИВАНЕ.
+ Производство и търговия на всякакъв вид стоки в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, вътрешно и външно-търговска дейност чрез внос износ бартерни, комисионни, реекспортни, лизингови и други търговски сделки Консултантски услуги и разработване на проекти. Правни и счетоводни консултации и осъществяване на всякаква дейност, незабранена със закон или нормативен акт, която по предмет и обем изисква да се води по търговски начин в страната и чужбина, като за тези за които се изисква разрешение -след неговото придобиване, в случай, че има икономически и друг интерес. Дружеството може да осъществява и други незабранени изрично от Закона дейности, дружеството може да извършва сделки от всякакъв вид, да придобива права от всякакъв вид и да се задължава по всякакъв начин.

2017-11-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Екзарх Антим I, 42
+ БЪЛГАРИЯ, с. Любеново
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на всякакъв вид стоки в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, вътрешно и външно-търговска дейност чрез внос износ бартерни, комисионни, реекспортни, лизингови и други търговски сделки Консултантски услуги и разработване на проекти. Правни и счетоводни консултации и осъществяване на всякаква дейност, незабранена със закон или нормативен акт, която по предмет и обем изисква да се води по търговски начин в страната и чужбина, като за тези за които се изисква разрешение -след неговото придобиване, в случай, че има икономически и друг интерес. Дружеството може да осъществява и други незабранени изрично от Закона дейности, дружеството може да извършва сделки от всякакъв вид, да придобива права от всякакъв вид и да се задължава по всякакъв начин.
+ Производство и търговия на всякакъв вид стоки в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и ипресарски услуги, вътрешно и външно-търговска дейност чрез внос износ бартерни, комисионни , реекспортни лизингови и други търговски сделки Консултантски услуги и разработване на проекти. Правни и счетоводни консултации и осъществяване на всякаква дейност незабранена със закон или нормативен акт, която по предмет и обем изисква да се води по търговски начин в страната и чужбина, като за тези за които се изисква разрешение - след неговото придобиване, в случай, че има икономически и друг интерес, Дружеството може да осъществява и други незабранени изрично от Закона дейности, дружеството може да извършва сделки от всякакъв вид, да придобива права от всякакъв вид и да се задължава по всякакъв начин.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма