Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАЙНО МАТЕВ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на March 12, 2021 10:06
ЕИК/ПИК
123739802
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
РАЙНО МАТЕВ
Транслитерация
RAINO MATEV EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Дълбоки, ул. Илия Ралев, 21 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
68.10 - Покупка и продажба на собствени недвижими имоти
Предмет на дейност
покупко-продажба на твърди горива, въглища и дърва за огрев, както и дървен материал и производните му, строителни материали. Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, ... покупко-продажба на твърди горива, въглища и дърва за огрев, както и дървен материал и производните му, строителни материали. Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина - превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛА СЛАВОВА АНДРЕЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛА СЛАВОВА АНДРЕЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАЙНО МАТЕВ ЕООД на латиница "RAINO MATEV EOOD" с ЕИК/ПИК 123739802 е основана на 26 Януари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИМОТ 79", но на 26 Ноември 2015 година то бива сменено на сегашното "РАЙНО МАТЕВ". Седалището на компанията се намира в с. Дълбоки, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2015-11-26
Промяна наименование
Името се сменя от ИМОТ 79 на РАЙНО МАТЕВ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ГЕНЕРАЛ ГУРКО, 69, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Дълбоки, ул. Илия Ралев, 21
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, внос, износ, бартер, реекспорт, обмен и други външнотърговски сделки, комисионни, спедиционни /без поща/ и превозни сделки, транспорт, лизинг, търговско представителство и посредничество, строителство на жилищни, търговски и производствени сгради, вътрешно обзавеждане и дизайн, както и всички останали незабранени от закона дейности изискващи воденето им по търговски начин в страната и чужбина. При дейности с разрешителен режим - след издаване на съответното разрешение.
+ покупко-продажба на твърди горива, въглища и дърва за огрев, както и дървен материал и производните му, строителни материали. Посредническа, комисионна и консултантска дейност, маркетинг, рекламна и издателска дейност, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, кетеринг, ресторантьорство и хотелиерство, търговско представителство и агентство на български и чуждeстранни физически и юридически лица в страната и чужбина, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, транспортна дейност в страната и чужбина - превоз на пътници и товари, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

2021-03-12
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма