Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123743067
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123743067 от 2007-02-19 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА
Транслитерация
MKK - MARGARITA KABAKCHIEVA - EKATERINA KABAKCHIEVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ХРИСТО БОТЕВ, 67, ет. 8 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Ппокупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид, ресторантьорство, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, внос и износ на сто... Ппокупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид, ресторантьорство, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЕКАТЕРИНА МАРИНОВА КАБАКЧИЕВА (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МКК-МАРГАРИТА КАБАКЧИЕВА - ЕКАТЕРИНА КАБАКЧИЕВА ЕТ на латиница "MKK - MARGARITA KABAKCHIEVA - EKATERINA KABAKCHIEVA" с ЕИК/ПИК 123743067 е основана на 15 Февруари 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2007-02-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123743067 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2019-02-27
Промяна предмет на дейност
- Финансово-счетоводна, административно правна, кредитно-спестовна, рекламна, импресарска, проектанска, преводаческа, информационна, бартерна, лизингова, лицензионна, маркетингова дейности, превоз на пътници и товари с лек товарен транспорт, услуги със всички видове селскостопанска и строителна техника, хотелиерство, ресторантьорство, бар-дискотека, оказионен, антикварен, комисионен, бутик, магазин, металообработващи, дървообработващи, коженогалантерийни, машинописни, размножителни, звуко и видео записи, дизайнерски, шивашки, машинно и ръчно плетиво и бродерия, фортограф и строително-ремонтни, комунални, монтажни, бръснаро-фризьорски, козметични услуги, гледане на деца и възрастни хора, организация и обслужване на сватбени и семейни тържества, общ. мероприятия, вътрешен и м/у-нар, туризъм, производство, изкупуване и продажба на промишлени стоки, производство, изкупуване, преработка и реализация на растителни и животинска селскостопанска продукция, цветя, пчелни продукти, риба, изработка и реализация на стоки за населението, промишлеността, худ. произведения, бижутерия от всички видове материали /без благородни метали/, поръчки, изработка, изкупуване, реализация, изложби, базари, ревюта на облекла, аксесоари, бижутерия, изработка на модели облекла и аксесоари по каталог, облекла бутик, кроячески услуги, дизайн, интериор, обзавеждане, проектантски, технически услуги, организиране на курсове по шев и кройка, изучаване на чужди езици, агрономически и консултации по отглеждане на птици и животни, търговско представителство, посредничество, агентство в страната и в чужбина на наши и чужди ФЛ и ЮЛ, поддържане и ремонт на МПС, битова техника, инсталации, радиотелевизионна апаратура и електронна, финансови, счетоводни, одитни услуги, експертизи, заключения, външноикономическа и външнотърговска дейност по предмета на фирмата, дейностите ще се извършват в страната и в чужбина на наши и чужди граждани, фирми и организации в лв. и валута, съобраазно с действуващите нормативи.
+ Ппокупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален или преработен вид, ресторантьорство, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина, внос и износ на стоки, както и всички други сделки и услуги незабранени от закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма