Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА АВАНГАРД 77 ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
123752995
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123752995
Дата на регистрация
April 21, 2010 09:37
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА АВАНГАРД 77
Транслитерация
pawnbroker' s shop avantgarde 77 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. МАЙОР Т. КАВАЛДЖИЕВ, 143, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залогвърху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях /след регистрац... Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залогвърху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях /след регистрация в Министерството на финансите по реда на Валутния закон/; продажба на движими вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставени парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, както и други търговски сделки, свързани с осъществяване на дейността по занятие, съгласно чл. 3, ал. 1 и 2 от Наредбата за дейността на заложните къщи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ МЕТОДИЕВ ДОНЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ МЕТОДИЕВ ДОНЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА АВАНГАРД 77 ЕООД на латиница "pawnbroker' s shop avantgarde 77 LTD" с ЕИК/ПИК 123752995 е основана на 21 Април 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АВАНГАРД - 77 ГЕОРГИ ДОНЧЕВ", но на 16 Юни 2011 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА АВАНГАРД 77". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 26, 2017 08:17
Годишен финансов отчет - October 24, 2016 18:17
Годишен финансов отчет - October 13, 2014 08:48
Годишен финансов отчет - October 24, 2013 16:57
Годишен финансов отчет - August 9, 2012 15:38
Годишен финансов отчет - June 16, 2011 14:51
Годишен финансов отчет - January 10, 2011 15:27

Хронология

2010-04-21
Регистрация на фирмата

2011-06-16
Промяна наименование
Името се сменя от АВАНГАРД - 77 ГЕОРГИ ДОНЧЕВ на ЗАЛОЖНА КЪЩА АВАНГАРД 77
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно и едро, електромонтажни услуги, производство на заготовки и производство и търговия с електроматериали и метални изделия, покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, покупко - продажба на автомобили от Р. България и чужбина, търговия - вътрешна и външна, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни / без поща / и превозни сделки, складови, лицензионни сделки и рекламни дейности, покупка, архитектурно проектиране, строеж или обзавеждане па недвижими имоти с цел продажба, лизинг, външнотърговска дейност, хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска и туристическо агентска дейност, транспортна дейност - въздушен, воден и сухопътен транспорт, вкл. покупко - продажба на транспортни услуги, преводачески услуги, извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и в чужбина / след издаване на разрешение съгласно Наредбата за условията и реда за извършване на посредническата дейност по информиране и наемане на работа /, както и всички други дейности незабранени от закона или които се водят по търговски начин, съгласно ТЗ. При разрешителен режим - след издаване на разрешение.
+ Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залогвърху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях /след регистрация в Министерството на финансите по реда на Валутния закон/; продажба на движими вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставени парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, както и други търговски сделки, свързани с осъществяване на дейността по занятие, съгласно чл. 3, ал. 1 и 2 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма