Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОДУЛ ВОДОРОДНА ЕНЕРГИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123762053
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123762053 от 2008-11-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
МОДУЛ ВОДОРОДНА ЕНЕРГИЯ
Транслитерация
MODUL HYDROGEN ENERGY LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ИНДУСТРИАЛНА, 44, ет. 3 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Научно-изследователска и развойно внедрителска дейност в областта на иновативно трансформиране на водородна и възобновяема енергия за различни практически цели, проектиране, изграждане и експлоата... Научно-изследователска и развойно внедрителска дейност в областта на иновативно трансформиране на водородна и възобновяема енергия за различни практически цели, проектиране, изграждане и експлоатация на електроцентрали и съоръжения за възобновяеми енергийни източници за производство, пренос и потребление на електроенергия, търговско представителство и посредничество, външнотърговски сделки, а също така и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГРОЗЬО ГЕНЧЕВ ГРОЗЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГРОЗЬО ГЕНЧЕВ ГРОЗЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОДУЛ ВОДОРОДНА ЕНЕРГИЯ ЕООД на латиница "MODUL HYDROGEN ENERGY LTD." с ЕИК/ПИК 123762053 е основана на 21 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОДУЛ СОЛАР ЕНЕРДЖИ", но на 6 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "МОДУЛ ВОДОРОДНА ЕНЕРГИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2008-11-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG123762053 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-02-06
Промяна наименование
Името се сменя от МОДУЛ СОЛАР ЕНЕРДЖИ на МОДУЛ ВОДОРОДНА ЕНЕРГИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. МИТРОПОЛИТ МЕТОДИ КУСЕВ, 4, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ИНДУСТРИАЛНА, 44, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Научно-изследователска и развойно-внедрителска дейност в областта на иновативно трансформиране на слънчева енергия за различни практически цели, проектиране, изграждане и експлоатация на електроцентрали и съоръжения за възобновяеми енергийни източници за производство, пренос и потребление на електроенергия, търговско представителство и посредничество, външнотърговски сделки, а също така и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение.
+ Научно-изследователска и развойно внедрителска дейност в областта на иновативно трансформиране на водородна и възобновяема енергия за различни практически цели, проектиране, изграждане и експлоатация на електроцентрали и съоръжения за възобновяеми енергийни източници за производство, пренос и потребление на електроенергия, търговско представителство и посредничество, външнотърговски сделки, а също така и извършването на всяка друга търговска сделка или дейност, която не е забранена със закон, а когато се изисква лиценз или разрешителен режим - след издаване на лиценз или съответното разрешение.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма