Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАСА ДЕА ЛУКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
124122316
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
КАСА ДЕА ЛУКС
Транслитерация
CASA DEA LUX LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 36, вх. Б Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупко-продажба на недвижими имоти в страната и чужбина, строителство и обзавеждане на недвижими имоти в страната и чужбина, строително-ремонтни услуги, строително-монтажни и проектантски услуг... покупко-продажба на недвижими имоти в страната и чужбина, строителство и обзавеждане на недвижими имоти в страната и чужбина, строително-ремонтни услуги, строително-монтажни и проектантски услуги, преводачески и консултантски услуги, интериорен дизайн, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; търговия със стоки и други вещи в първоначален, преработен и обработен вид, импресарска, рекламна, туристическа и туроператорска дейност в страната и чужбина, производство и продажба на стоки за бита, текстил, трикотаж, платове, готова конфекция и шиене по поръчка, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки от хранително-вкусовата и леката промишленост, бартерна и оказионна търговия, внос и износ, продажба на санитарен фаянс и кухненско обзавеждане, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛИЯ НИКОЛОВА ДИМИТРОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛИЯ НИКОЛОВА ДИМИТРОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАСА ДЕА ЛУКС ЕООД на латиница "CASA DEA LUX LTD" с ЕИК/ПИК 124122316 е основана на 14 Септември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАНЦЕДОНИЯ", но на 13 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "КАСА ДЕА ЛУКС". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2022-01-13
Промяна наименование
Името се сменя от КАНЦЕДОНИЯ на КАСА ДЕА ЛУКС
Промяна предмет на дейност
- ИМПРЕСАРСКА, РЕКЛАМНА, ТУРИСТИЧЕСКА И ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТОКИ ЗА БИТА, ТЕКСТИЛ, ТРИКОТАЖ, ПЛАТОВЕ, ГОТОВА КОНФЕКЦИЯ И ШИЕНЕ ПО ПОРЪЧКА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ ОТ ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА И ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ, БАРТЕРНА И ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС, ПРОДАЖБА НА САНИТАРЕН ФАЯНС И КУХНЕНСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ покупко-продажба на недвижими имоти в страната и чужбина, строителство и обзавеждане на недвижими имоти в страната и чужбина, строително-ремонтни услуги, строително-монтажни и проектантски услуги, преводачески и консултантски услуги, интериорен дизайн, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; търговия със стоки и други вещи в първоначален, преработен и обработен вид, импресарска, рекламна, туристическа и туроператорска дейност в страната и чужбина, производство и продажба на стоки за бита, текстил, трикотаж, платове, готова конфекция и шиене по поръчка, вътрешна и външна търговия на едро и дребно със стоки от хранително-вкусовата и леката промишленост, бартерна и оказионна търговия, внос и износ, продажба на санитарен фаянс и кухненско обзавеждане, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма