Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЛИЯНА-Д.Р - ДЯНКО РАЙКОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
124123934
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
ИЛИЯНА-Д.Р - ДЯНКО РАЙКОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бл. 32, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 70 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ИЗВАРЯНЕ НА РАКИЯ. КОМПЮТЪРНО СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ, ПРОДАЖБА НА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И СОФТУЕР, ОТОРИЗИРАНИ КУРСОВЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО И КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ,... ИЗВАРЯНЕ НА РАКИЯ. КОМПЮТЪРНО СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ, ПРОДАЖБА НА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И СОФТУЕР, ОТОРИЗИРАНИ КУРСОВЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО И КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ. ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ: ИМПОРТ, ЕКСПОРТ И РЕЕКСПОРТ, КВАРТИРНО НАСТАНЯВАНЕ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРЕН ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ, КОПИРНИ МАШИНОПИСНИ И ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКО СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СТРОИТЕЛСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДЯНКО ИВАНОВ РАЙКОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЛИЯНА-Д.Р - ДЯНКО РАЙКОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 124123934 е основана на 25 Август 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 5, 2011 15:47
Годишен финансов отчет - January 5, 2011 15:47
Годишен финансов отчет - January 5, 2011 15:47

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2009-08-25
Промяна предмет на дейност
- TAKCИMETPOBИ УCЛУГИ,
+ ИЗВАРЯНЕ НА РАКИЯ. КОМПЮТЪРНО СЧЕТОВОДНО ОТЧИТАНЕ,ПРОДАЖБА НА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА И СОФТУЕР, ОТОРИЗИРАНИ КУРСОВЕ ПО СЧЕТОВОДСТВО И КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ. ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ: ИМПОРТ, ЕКСПОРТ И РЕЕКСПОРТ,КВАРТИРНО НАСТАНЯВАНЕ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРЕН ТАКСИМЕТРОВ ПРЕВОЗ, КОПИРНИ МАШИНОПИСНИ И ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКО СТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СТРОИТЕЛСТВО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма