Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИКТОР ИНВЕСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
124690571
Регистрация по ЗДДС
Да - BG124690571 от 2022-12-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ВИКТОР ИНВЕСТ
Транслитерация
VIKTOR INVEST
Оборот
292,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. "Независимост", 2А, ет. 3 Виж на картата
Има 30 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с машини, съоръжения и оборудване за добив на газ, машиностроене с високо напрежение, доставка, внос и износ на машини; търговия с тъкани и платове; производство на всички видове сток... Търговия с машини, съоръжения и оборудване за добив на газ, машиностроене с високо напрежение, доставка, внос и износ на машини; търговия с тъкани и платове; производство на всички видове стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; складова, транспортна, спедиторска дейност; рекламна и консултантска дейност, комисионна дейност, представителство на български и чуждестранни търговци; хотелиерска и туроператорска дейност; търговска дейност в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮДМИЛА ГОГОЛЕНКО (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮДМИЛА ГОГОЛЕНКО (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 292,000 - -
2020 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИКТОР ИНВЕСТ ЕООД на латиница "VIKTOR INVEST" с ЕИК/ПИК 124690571 е основана на 27 Ноември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Добрич, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 292,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2020-02-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул.ГЕН.МАЙОР СТЕФАН ПОПОВ 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. "Независимост", 2А, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-02-24
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ НА ЕДРО И ДРЕБНО, КОМИСИОННА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ТЪРГОВЦИ, ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА ШЕВНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ.
+ Търговия с машини, съоръжения и оборудване за добив на газ, машиностроене с високо напрежение, доставка, внос и износ на машини; търговия с тъкани и платове; производство на всички видове стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; складова, транспортна, спедиторска дейност; рекламна и консултантска дейност, комисионна дейност, представителство на български и чуждестранни търговци; търговска дейност в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

2022-12-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG124690571 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-11-22
Промяна предмет на дейност
- Търговия с машини, съоръжения и оборудване за добив на газ, машиностроене с високо напрежение, доставка, внос и износ на машини; търговия с тъкани и платове; производство на всички видове стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; складова, транспортна, спедиторска дейност; рекламна и консултантска дейност, комисионна дейност, представителство на български и чуждестранни търговци; търговска дейност в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Търговия с машини, съоръжения и оборудване за добив на газ, машиностроене с високо напрежение, доставка, внос и износ на машини; търговия с тъкани и платове; производство на всички видове стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; складова, транспортна, спедиторска дейност; рекламна и консултантска дейност, комисионна дейност, представителство на български и чуждестранни търговци; хотелиерска и туроператорска дейност; търговска дейност в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма