Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИНАНС ИНЖЕНЕРИНГ АД

Провери официално
ЕИК/ПИК
125538552
Регистрация по ЗДДС
Да - BG125538552
Дата на регистрация
April 10, 2008 13:19
Наименование
ФИНАНС ИНЖЕНЕРИНГ
Транслитерация
FINANCE ENGINEERING
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул.НИКОЛА ПЕТКОВ, 6, вх. A, ет. 4 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
КОНСУЛТАЦИЯ, УПРАВЛЕНИЕ И ПРИДОБИВАНЕ НА ФИНАНСОВИ ВЗЕМАНИЯ И ДЪЛГОВИ ПОРТФЕЙЛИ, ФАКТОРИНГ, ФЮЧЪРСИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДАЦИЯ, КАКТО И НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДНИ КРИЗИ, КОНСУЛ... КОНСУЛТАЦИЯ, УПРАВЛЕНИЕ И ПРИДОБИВАНЕ НА ФИНАНСОВИ ВЗЕМАНИЯ И ДЪЛГОВИ ПОРТФЕЙЛИ, ФАКТОРИНГ, ФЮЧЪРСИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДАЦИЯ, КАКТО И НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДНИ КРИЗИ, КОНСУЛТАНСКИ И ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ И ФИНАНСОВ ИНЖЕНЕРИНГ, ПОКУПКА НА МЕНИТЕЛНИЦИ И ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД; ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ, ПРИДОБИВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ДЯЛОВИ УЧАСТИЯ, КОНСУЛТАЦИИ НА ДРУЖЕСТВА ОТНОСНО КАПИТАЛОВАТА ИМ СТРУКТУРА, ПРОМИШЛЕНА СТРАТЕГИЯ И СВЪРЗАНИ С ТОВА ВЪПРОСИ, КАКТО И КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ОТНОСНО ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ДРУЖЕСТВА И СДЕЛКИ ПО ПРИДОБИВАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЕ; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО ПОРТФЕЙЛНИ ИНВЕСТИЦИИ; ФАКТОРИНГ, ГАРАНЦИОННИ СДЕЛКИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕУНИВЕРСАЛНИ ПОЩЕНСКИ УСЛУГИ-ПРИЕМАНЕ, ПРЕНАСЯНЕ И ДОСТАВКА НА ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ /КОЛЕТИ/ С ТЕГЛО НАД 10 ДО 20 КГ.; КУРИРЕРСКИ УСЛУГИ; ПРИЕМАНЕ И/ ИЛИ ДОСТАВЯНЕ КАТО ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ НА СЪОБЩЕНИЯ, ПРЕДАВАНИ ЧРЕЗ ДАЛЕКОСЪОБЩИТЕЛНИ СРЕДСТВА. СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ТАКЪВ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕЗГРАНИЧНИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ. прочети още скрии
Съвет на директорите
Венцислав Стоянов Георгиев (свързан с 1 фирма)
ГЕНАДИ РУМЕНОВ ТАБАКОВ (свързан с 9 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
10,386,000 лева (10,386,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИНАНС ИНЖЕНЕРИНГ АД на латиница "FINANCE ENGINEERING" с ЕИК/ПИК 125538552 е основана на 10 Април 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 10,386,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 7, 2014 12:28
Годишен финансов отчет - January 7, 2014 12:28
Годишен финансов отчет - January 29, 2013 20:07
Годишен финансов отчет - January 29, 2013 20:07
Годишен финансов отчет - January 29, 2013 20:07
Годишен финансов отчет - August 3, 2011 17:04
Годишен финансов отчет - August 3, 2011 15:40
Годишен финансов отчет - July 12, 2010 16:40
Годишен финансов отчет - July 12, 2010 16:40
Годишен финансов отчет - July 12, 2010 16:40

Хронология

2008-04-10
Регистрация на фирмата

2013-10-25
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАЦИЯ, УПРАВЛЕНИЕ И ПРИДОБИВАНЕ НА ФИНАНСОВИ ВЗЕМАНИЯ И ДЪЛГОВИ ПОРТФЕЙЛИ, ФАКТОРИНГ, ФЮЧЪРСИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДАЦИЯ, КАКТО И НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДНИ КРИЗИ, КОНСУЛТАНСКИ И ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ И ФИНАНСОВ ИНЖЕНЕРИНГ,ПОКУПКА НА МЕНИТЕЛНИЦИ И ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД; ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ, ПРИДОБИВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ДЯЛОВИ УЧАСТИЯ, КОНСУЛТАЦИИ НА ДРУЖЕСТВА ОТНОСНО КАПИТАЛОВАТА ИМ СТРУКТУРА, ПРОМИШЛЕНА СТРАТЕГИЯ И СВЪРЗАНИ С ТОВА ВЪПРОСИ, КАКТО И КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ОТНОСНО ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ДРУЖЕСТВА И СДЕЛКИ ПО ПРИДОБИВАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЕ; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО ПОРТФЕЙЛНИ ИНВЕСТИЦИИ; ФАКТОРИНГ, ГАРАНЦИОННИ СДЕЛКИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕУНИВЕРСАЛНИ ПОЩЕНСКИ УСЛУГИ-ПРИЕМАНЕ, ПРЕНАСЯНЕ И ДОСТАВКА НА ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ /КОЛЕТИ/ С ТЕГЛО НАД 10 ДО 20 КГ.; КУРИРЕРСКИ УСЛУГИ; ПРИЕМАНЕ И/ ИЛИ ДОСТАВЯНЕ КАТО ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ НА СЪОБЩЕНИЯ, ПРЕДАВАНИ ЧРЕЗ ДАЛЕКОСЪОБЩИТЕЛНИ СРЕДСТВА. СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ТАКЪВ; ИЗПЪЛНЕНИЕ НА УНИВЕРСАЛНА ПОЩНСКА УСЛУГА- ПОЩЕНСКИ ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕЗГРАНИЧНИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ.
+ КОНСУЛТАЦИЯ, УПРАВЛЕНИЕ И ПРИДОБИВАНЕ НА ФИНАНСОВИ ВЗЕМАНИЯ И ДЪЛГОВИ ПОРТФЕЙЛИ, ФАКТОРИНГ, ФЮЧЪРСИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДАЦИЯ, КАКТО И НА ПРЕДПРИЯТИЯ В ЛИКВИДНИ КРИЗИ, КОНСУЛТАНСКИ И ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ И ФИНАНСОВ ИНЖЕНЕРИНГ,ПОКУПКА НА МЕНИТЕЛНИЦИ И ЗАПИСИ НА ЗАПОВЕД; ФИНАНСОВ ЛИЗИНГ, ПРИДОБИВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ДЯЛОВИ УЧАСТИЯ, КОНСУЛТАЦИИ НА ДРУЖЕСТВА ОТНОСНО КАПИТАЛОВАТА ИМ СТРУКТУРА, ПРОМИШЛЕНА СТРАТЕГИЯ И СВЪРЗАНИ С ТОВА ВЪПРОСИ, КАКТО И КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ОТНОСНО ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ДРУЖЕСТВА И СДЕЛКИ ПО ПРИДОБИВАНЕ НА ПРЕДПРИЯТИЕ; КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО ПОРТФЕЙЛНИ ИНВЕСТИЦИИ; ФАКТОРИНГ, ГАРАНЦИОННИ СДЕЛКИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА НЕУНИВЕРСАЛНИ ПОЩЕНСКИ УСЛУГИ-ПРИЕМАНЕ, ПРЕНАСЯНЕ И ДОСТАВКА НА ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ /КОЛЕТИ/ С ТЕГЛО НАД 10 ДО 20 КГ.; КУРИРЕРСКИ УСЛУГИ; ПРИЕМАНЕ И/ ИЛИ ДОСТАВЯНЕ КАТО ПОЩЕНСКИ ПРАТКИ НА СЪОБЩЕНИЯ, ПРЕДАВАНИ ЧРЕЗ ДАЛЕКОСЪОБЩИТЕЛНИ СРЕДСТВА. СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С ЛИЦЕНЗ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ТАКЪВ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕЗГРАНИЧНИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧНИ ПРЕВОДИ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма