Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛУКСОР Б и Д ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
125576916
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ЛУКСОР Б и Д
Оборот
48,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. БЕНКОВСКИ, 5 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно търговска и външно търговска дейност с всякакъв вид стока, без тези, забранени със закон. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Пр... Вътрешно търговска и външно търговска дейност с всякакъв вид стока, без тези, забранени със закон. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. Проектантска, внедрителска и инженерингова дейност. Превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, заложна, програмна, импресарска дейност или предоставянето на други видове услуги на граждани и фирми. Сделки с интелектуална собственост. Производство на филми, видео и звукозаписи, както и други подобни дейности. Издателска и печатарска дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Отдаване под наем на недвижими имоти и движими вещи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЖИДАР ПАНАЙОТОВ ИВАНОВ (свързан с 6 фирми)
Управител: ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ТАСКОВ (свързан с 9 фирми)
Съдружник: ДИМИТЪР ГЕОРГИЕВ ТАСКОВ 4,000.00 лв - 80.00% дял (свързан с 9 фирми)
Съдружник: БОЖИДАР ПАНАЙОТОВ ИВАНОВ 1,000.00 лв - 20.00% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 48,000 2.13% - -
2020 47,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛУКСОР Б и Д ООД с ЕИК/ПИК 125576916 е основана на 12 Септември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МБАЛ ЛУКСОР", но на 5 Ноември 2018 година то бива сменено на сегашното "ЛУКСОР Б и Д". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 48,000 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2018-11-05
Промяна наименование
Името се сменя от МБАЛ ЛУКСОР на ЛУКСОР Б и Д
Промяна предмет на дейност
- ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ; РЕХАБИЛИТАЦИЯ; ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ ПО ИСКАНЕ НА ЛЕКАР ОТ ДРУГО ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ; МЕДИКО- КОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ; ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА ТЪКАНИ И КЛЕТКИ; МЕДИКОКОЗМЕТИЧНИ УСЛУГИ; РОДИЛНА ПОМОЩ; КЛИНИЧНИ ИЗПИТВАНИЯ НА ЛЕКАРСТВА И МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО В СТРАНАТА ЗАКОНОДАТЕЛСТВО; ВЗЕМАНЕ, СЪХРАНЯВАНЕ, СНАБДЯВАНЕ С КРЪВ И КРЪВНИ СЪСТАВКИ, ТРАНСФУЗИОНЕН НАДЗОР; УЧЕБНА И НАУЧНА ДЕЙНОСТ; ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕОБХОДИМА ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ТЪРГОВИЯ С И ИЗРАБОТКА НА МАТЕРИАЛИ, УСТРОЙСТВА И МЕДИКАМЕНТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ, ПРОТЕЗИРАНЕ И КОРЕКЦИЯ НА ФУНКЦИИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОНА ЗА ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Вътрешно търговска и външно търговска дейност с всякакъв вид стока, без тези, забранени със закон. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество. Проектантска, внедрителска и инженерингова дейност. Превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, заложна, програмна, импресарска дейност или предоставянето на други видове услуги на граждани и фирми. Сделки с интелектуална собственост. Производство на филми, видео и звукозаписи, както и други подобни дейности. Издателска и печатарска дейност. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Отдаване под наем на недвижими имоти и движими вещи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма