Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗОДИАК - ТАНЧО ДЕЛИТОНЕВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126012726
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
ЗОДИАК - ТАНЧО ДЕЛИТОНЕВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. ХРИСТО БОТЕВ, 12, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, комисионна... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, търговско представителство, посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристическа, рекламна и импресарска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реексорт, бартерни сделки. Покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем и всички други дейности разрешени от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ТАНЧО НИКОЛОВ ДЕЛИТОНЕВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗОДИАК - ТАНЧО ДЕЛИТОНЕВ ЕТ с ЕИК/ПИК 126012726 е основана на 28 Декември 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2013-03-20
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, търговско представителство, посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристическа, рекламна и импресарска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реексорт, бартерни сделки.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, търговско представителство, посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, ресторантьорство и хотелиерство /извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристическа, рекламна и импресарска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реексорт, бартерни сделки. Покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване под наем и всички други дейности разрешени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма