Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНТРОЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126039602
Регистрация по ЗДДС
Да - BG126039602 от 1995-01-25 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1994 година
Наименование
КОНТРОЛ
Транслитерация
CONTROL OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, САН СТЕФАНО, 14, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
ДЕЙНОСТИ ПО ОЦЕНЯВАНЕ НА СЪОТВЕТСТВИЕТО НА ПРОДУКТИ, НА СЪЩЕСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И ТЯХНАТА СЕРТИФИКАЦИЯ; ИЗВЪРШВАНЕ ИЗПИТАНИЯ НА ЖЕЛЯЗО И НЕГОВИТЕ СПЛАВИ, АЛУМИНИЙ И НЕГОВИ... ДЕЙНОСТИ ПО ОЦЕНЯВАНЕ НА СЪОТВЕТСТВИЕТО НА ПРОДУКТИ, НА СЪЩЕСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И ТЯХНАТА СЕРТИФИКАЦИЯ; ИЗВЪРШВАНЕ ИЗПИТАНИЯ НА ЖЕЛЯЗО И НЕГОВИТЕ СПЛАВИ, АЛУМИНИЙ И НЕГОВИТЕ СПЛАВИ, КОНСТРУКЦИОННИ ЕЛЕМЕНТИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ОТ ТЕЗИ МЕТАЛИ И СПЛАВИ ПО СЛЕДНИТЕ МЕТОДИ; ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЕТОДИ ЗА БЕЗРАЗРУШИТЕЛЕН КОНТРОЛ, ФИЗИКО-МЕХАНИЧНИ ИЗПИТАНИЯ, ХИМИКО-АНАЛИТИЧЕН, СПЕКТРАЛЕН И МЕТАЛОГРАФСКИ АНАЛИЗ, КОНТРОЛ НА ХЕРМЕТИЧНОСТ НА ЗАВАРЕНИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ, ХИДРАВЛИЧНИ ИЗПИТАНИЯ НА ЯКОСТ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАЙЧО ЗАФИРОВ ДИМИТРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СВЕТЛАНА ВЛАДИМИРОВНА ДИМИТРОВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РАЙЧО ЗАФИРОВ ДИМИТРОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНТРОЛ ООД на латиница "CONTROL OOD" с ЕИК/ПИК 126039602 е основана на 3 Септември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

1994
Регистрация на фирмата

1995-01-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG126039602 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2012-03-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. 6-ТИ СЕПТЕМВРИ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, САН СТЕФАНО, 14, ет. 3

2013-04-25
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И TЪPГOBCKO ПOCPEДHИЧECTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA B CTPAHATA И ЧУЖБИHA, PEEKCПOPT, БAPTEPHИ CДEЛKИ, ПPEBOЗИ HA TOBAPИ B CTPAHATA И ЧУЖБИHA; ИЗBЪPШBAHE ИЗПИTAHИЯ HA ЖEЛЯЗO И HEГOBИTE CПЛABИ, AЛУMИHИЙ И HEГOBИTE CПЛABИ, KOHCTPУKЦИOHHИ EЛEMEHTИ И CЪOPЪЖEHИЯ OT TEЗИ METAЛИ И CПЛABИ ПO CЛEДHИTE METOДИ, BCИЧKИ BИДOBE METOДИ ЗA БEЗPAЗPУШИTEЛEH KOHTPOЛ, ФИЗИKO-MEXAHИЧHИ ИЗПИTAHИЯ, XИMИKO-AHAЛИTИЧEH, CПEKTPAЛEH И METAЛOГPAФCKИ AHAЛИЗ, KOHTPOЛ HA XEPMETИЧHOCT HA ЗABEPEHИTE CЪEДИHEHИЯ, XИДPABЛИЧHИ ИЗПИTAHИЯ HA ЯKOCT, ЗABAPЪЧHA ДEЙHOCT.
+ ДЕЙНОСТИ ПО ОЦЕНЯВАНЕ НА СЪОТВЕТСТВИЕТО НА ПРОДУКТИ, НА СЪЩЕСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И ТЯХНАТА СЕРТИФИКАЦИЯ; ИЗВЪРШВАНЕ ИЗПИТАНИЯ НА ЖЕЛЯЗО И НЕГОВИТЕ СПЛАВИ, АЛУМИНИЙ И НЕГОВИТЕ СПЛАВИ, КОНСТРУКЦИОННИ ЕЛЕМЕНТИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ОТ ТЕЗИ МЕТАЛИ И СПЛАВИ ПО СЛЕДНИТЕ МЕТОДИ; ВСИЧКИ ВИДОВЕ МЕТОДИ ЗА БЕЗРАЗРУШИТЕЛЕН КОНТРОЛ, ФИЗИКО-МЕХАНИЧНИ ИЗПИТАНИЯ, ХИМИКО-АНАЛИТИЧЕН, СПЕКТРАЛЕН И МЕТАЛОГРАФСКИ АНАЛИЗ, КОНТРОЛ НА ХЕРМЕТИЧНОСТ НА ЗАВАРЕНИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ, ХИДРАВЛИЧНИ ИЗПИТАНИЯ НА ЯКОСТ.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма