Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕРРА-90-ДИМИТЪР КОСТОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126044955
Регистрация по ЗДДС
Да - BG126044955 от 2012-12-18 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
ЕРРА-90-ДИМИТЪР КОСТОВ
Транслитерация
ERRA-90-DIMITAR KOSTOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. БУЗЛУДЖА, 17 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4521 - ОБЩО СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ И СТРОИТЕЛНИ СЪОРАЖЕНИЯ
Предмет на дейност
Подготовка, изпълнение на строителство, монтаж и ремонт на сгради и съоръжения, доставка на механизация във връзка с горепосочените дейности, пътно строителство, покупка на стоки или други в... Подготовка, изпълнение на строителство, монтаж и ремонт на сгради и съоръжения, доставка на механизация във връзка с горепосочените дейности, пътно строителство, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция, шивашки услуги, ресторантьорски услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складова и лизингва дейност, рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника, внос, производство, дистибуция на компютри, продажба на едро и дребно на компютърни части и офис материали, сделки с интелектуална собственост; хотелиерски/извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни , програмн, импресарски услуги. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДИМИТЪР ПЕТРОВ КОСТОВ (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕРРА-90-ДИМИТЪР КОСТОВ ЕТ на латиница "ERRA-90-DIMITAR KOSTOV" с ЕИК/ПИК 126044955 е основана на 1 Септември 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2009-11-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, УЛ. АКАЦИЯ, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. БУЗЛУДЖА, 17
Промяна предмет на дейност
- ПОДГОТОВКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СТРОИТЕЛСТВО, МОНТАЖ И РЕМОНТ НА СГРАДИ И СЪОРАЖЕНИЯ; ДОСТАВКА НА МЕХАНИЗАЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ, ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО.
+ Подготовка, изпълнение на строителство, монтаж и ремонт на сгради и съоръжения, доставка на механизация във връзка с горепосочените дейности, пътно строителство, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство,производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция, шивашки услуги, ресторантьорски услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складова и лизингва дейност, рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника, внос, производство, дистибуция на компютри, продажба на едро и дребно на компютърни части и офис материали, сделки с интелектуална собственост; хотелиерски/извън случаите на чл.2 т.3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни , програмн, импресарски услуги.

2012-12-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG126044955 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма