Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЕРИ - МАРИЯ ТОНЧЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126071532
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
ГЕРИ - МАРИЯ ТОНЧЕВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Добрич, ул. Средна гора, 15 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с плодове и зеленчужи - наши и чужди, плетачни и машинописни услуги, производство и продажба на селскостопанска продукция, ръчно и машинно плетиво, бутик и продажба на изготвената про... Търговия с плодове и зеленчужи - наши и чужди, плетачни и машинописни услуги, производство и продажба на селскостопанска продукция, ръчно и машинно плетиво, бутик и продажба на изготвената продукция, поставяне на фаянсови и терикотни плочки, таксиметрови услуги. прочети още скрии
Физически лица търговци
МАРИЯ ЦВЕТКОВА ТОНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЕРИ - МАРИЯ ТОНЧЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 126071532 е основана на 23 Февруари 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Добрич.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2009-02-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. ИВАН АСЕН II, 23-27, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, с. Добрич, ул. Средна гора, 15
Промяна предмет на дейност
- Плетачни услуги, шев и кройка, машинописни услуги, електроженни услуги, ремонт на електродомакински уреди, производство и продажба на сеслкостопанска продукция, ръчно и машинно плетиво бутик с материали на клиента и с материали на фирмата, бродерия и продажба на изготвената продукция, вътрешна архитектура, дизайн, изготвяне на проекти и строителство, поставяне на фаянсови, теракотни плочки, таксиметрови услуги.
+ Търговия с плодове и зеленчужи - наши и чужди, плетачни и машинописни услуги, производство и продажба на селскостопанска продукция, ръчно и машинно плетиво, бутик и продажба на изготвената продукция, поставяне на фаянсови и терикотни плочки, таксиметрови услуги.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма