Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАТРЬОШКА - ЛЮБОМИР ХВЪРЧАНОВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 15, 2022 10:43
ЕИК/ПИК
126075242
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1991 година
Наименование
МАТРЬОШКА - ЛЮБОМИР ХВЪРЧАНОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, ул.Владая, бл. 14, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; внос или износ; търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки и продукция, бартерни сделки; отк... Покупка на стоки или вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; внос или износ; търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки и продукция, бартерни сделки; откриване и експлоатация на ресторанти, магазини, скара-бира и кафе-аперативи; производство на стоки с цел продажба; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия; комисионна, спедиционна, складова, лизингова, посредническа, при условията на чл. 1, ал. 3 от Търговския закон, хотелиерство, организиране на екскурзии, телефонни и интернет услуги – извършвани под формата на предприятие, както и всякаква друга дейност и услуги незабранени със закон. прочети още скрии
Физически лица търговци
ЛЮБОМИР ИВАНОВ ХВЪРЧАНОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАТРЬОШКА - ЛЮБОМИР ХВЪРЧАНОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 126075242 е основана на 24 Септември 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна.

Хронология

1991
Регистрация на фирмата

2009-09-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. АНА МАЙ, бл. 4, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, ул.Владая, бл. 14, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Производство, изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция, внос и износ, посредничество и реализация на изделия от метал (без благородни метали), дърво, стъкло, пластмаси, текстил, прежди, художествени произведения, сувенири и картини внос-износ, превоз на хора и товари, хотелиерство, обществено хранене, оказионна и комисионна търговия, организиране на екскурзии, електронни игри, козметични, шивашки, строителни.
+ Покупка на стоки или вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; внос или износ; търговия с хранителни, промишлени и селскостопански стоки и продукция, бартерни сделки; откриване и експлоатация на ресторанти, магазини, скара-бира и кафе-аперативи; производство на стоки с цел продажба; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия; комисионна, спедиционна, складова, лизингова, посредническа, при условията на чл. 1, ал. 3 от Търговския закон, хотелиерство, организиране на екскурзии, телефонни и интернет услуги – извършвани под формата на предприятие, както и всякаква друга дейност и услуги незабранени със закон.

2022-11-15
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма