Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕЛИСА - СУНАЙ МУСТАФОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126099631
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
МЕЛИСА - СУНАЙ МУСТАФОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Лом, 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионн... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и бартерни сделки, международно-транспортни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги под формата на предприятие, хотелиерство /с изключение на чл.2, т.3 от ТЗ/, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и лизинг, изкупуване на цветни и черни метали и хартия /под формата на предприятие/, продажба на агро-консумативни семена, торове, препарати /под формата на предприятие/. прочети още скрии
Физически лица търговци
СУНАЙ МУСТАФОВ АЛИЕВ (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕЛИСА - СУНАЙ МУСТАФОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 126099631 е основана на 29 Септември 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "Сунай Мустафов", но на 13 Ноември 2008 година то бива сменено на сегашното "МЕЛИСА - СУНАЙ МУСТАФОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2008-09-29
Промяна наименование
Името се сменя от Сунай Мустафов на СУНАЙ МУСТАФОВ
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складова и лизингова дейонст; рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника; внос, производство, дистрибуция на компютри, продажба на едро и дребно на компютърни части и офис материали, сделки с интелектуална собственост, хотелиерство, ресторантьорство, търговия със селскостопански стоки и изделия, извършване на международни и вътрешни превози, производство и продажба на мъжко, дамско, детско и друг вид бельо, туристически услуги, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни и бартерни сделки, международно-транспортни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги под формата на предприятие, хотелиерство /с изключение на чл.2, т.3 от ТЗ/, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и лизинг, изкупуване на цветни и черни метали и хартия /под формата на предприятие/, продажба на агро-консумативни семена, торове, препарати /под формата на предприятие/.

2008-11-13
Промяна наименование
Името се сменя от СУНАЙ МУСТАФОВ на МЕЛИСА - СУНАЙ МУСТАФОВ

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма