Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИСИНИ - ВИОЛЕТА ИВАНОВА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126502363
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ВИСИНИ - ВИОЛЕТА ИВАНОВА
Оборот
4,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ж.к.ОРФЕЙ бл. 18 ап.12 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
7412 - счетоводни и одиторски дейности
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба; Продажба на стоки от собствено производство: Външо - търгоска дейност: износ и внос; Консултантска и посредническа дейност; Придобиване чрез изграждане ... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба; Продажба на стоки от собствено производство: Външо - търгоска дейност: износ и внос; Консултантска и посредническа дейност; Придобиване чрез изграждане и покупка на недвижими имоти с цел стопанисването им и продажбата им с цел печалба; Транспортна дейност на пътници и товари с всякакъв вид транспорт; Спедиторска, рекламна, маркетингова дейност, лизинг; Хотелиерски услуги, фризьорски услуги, извършвани под формата на предприятие, както и всяка друга дейност, незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИОЛЕТА ПЕТЕВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВАЛЕНТИНА ДИМИТРОВА ДИМИТРОВА (свързан с 5 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СТАНКА ХРИСТОВА ЖЕЛЕВА-КОРЦАНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВИОЛЕТА ПЕТЕВА ИВАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 4,000 -20% - -
2020 5,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИСИНИ - ВИОЛЕТА ИВАНОВА ЕООД с ЕИК/ПИК 126502363 е основана на 21 Август 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АКТУАЛ ЕКСПЕРТ", но на 24 Ноември 2009 година то бива сменено на сегашното "ВИСИНИ - ВИОЛЕТА ИВАНОВА". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 4,000 лв.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2009-11-24
Промяна наименование
Името се сменя от АКТУАЛ ЕКСПЕРТ на ВИСИНИ - ВИОЛЕТА ИВАНОВА
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- организиране на счетоводно отчитане, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; счетоводни и финансово - икономически експертизи; финансови, счетоводни и икономиески анализи; изготвяне на бизнес програми; консултанска дейност в областта на счетоводството и данъците; експертни оценки на зeмя, гори и други активи; финансови и счетоводни услуги; проверка и заверка на годишни счетоводни отчети от дипломиран експерт - счетоводител. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, търговска дейност в страната и чужбина, реекспортни и лизингови сделки, маркетингови услуги и всяка друга незабранена от закона дейност; организирана като предприятие, което по предмет и обем изисква делата му да се водят по търговски начин.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба; Продажба на стоки от собствено производство: Външо - търгоска дейност: износ и внос; Консултантска и посредническа дейност; Придобиване чрез изграждане и покупка на недвижими имоти с цел стопанисването им и продажбата им с цел печалба; Транспортна дейност на пътници и товари с всякакъв вид транспорт; Спедиторска, рекламна, маркетингова дейност, лизинг; Хотелиерски услуги, фризьорски услуги, извършвани под формата на предприятие, както и всяка друга дейност, незабранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма