Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЮН-ТЕКСТ - ГАНИМЕ КАСИМ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на March 25, 2021 11:06
ЕИК/ПИК
126529451
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ГЮН-ТЕКСТ - ГАНИМЕ КАСИМ
Оборот
8,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Караманци Виж на картата
Има 114 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко - продажба на всички видове стоки без забранените от закона с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на всички видове стоки п... Покупко - продажба на всички видове стоки без забранените от закона с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на всички видове стоки позволени от закона с цел продажба на същите в страната и чужбина, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна дейност и туризъм в страната и чужбина, хотелиерство без чл.2 т.3 от ТЗ, ресторантьорство, изграждане на фирмени магазини, бартерни сделки и бартерни операции в страната и чужбина, построяване и експлоатация на забавно увеселителни заведения, маркетинг и сделки с интелектуална собственост. Откриване на интернет зали. прочети още скрии
Физически лица търговци
ГАНИМЕ ШАБАН КАСИМ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 8,000 -75% - -
2020 32,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЮН-ТЕКСТ - ГАНИМЕ КАСИМ ЕТ с ЕИК/ПИК 126529451 е основана на 16 Октомври 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Караманци.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 8,000 лв.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2009-10-16
Промяна предмет на дейност
- Покупко - продажба на всички видове стоки без забранените от закона с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на всички видове стоки позволени от закона с цел продажба на същите в страната и чужбина, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна дейност и туризъм в страната и чужбина, хотелиерство без чл.2 т.3 от ТЗ, ресторантьорство, изграждане на фирмени магазини, бартерни сделки и бартерни операции в страната и чужбина, построяване и експлоатация на забавно увеселителни заведения, маркетинг и сделки с интелектуална собственост.
+ Покупко - продажба на всички видове стоки без забранените от закона с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на всички видове стоки позволени от закона с цел продажба на същите в страната и чужбина, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност на търговско представителство и посредничество, превозна дейност и туризъм в страната и чужбина, хотелиерство без чл.2 т.3 от ТЗ, ресторантьорство, изграждане на фирмени магазини, бартерни сделки и бартерни операции в страната и чужбина, построяване и експлоатация на забавно увеселителни заведения, маркетинг и сделки с интелектуална собственост. Откриване на интернет зали.

2021-03-25
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма