Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОЙЧЕВ-ЛУКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126612075
Регистрация по ЗДДС
Да - BG126612075 от 2002-08-26 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
БОЙЧЕВ-ЛУКС
Транслитерация
"BOYCHEV-LUKS" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, ул."Марица", 27 Виж на картата
Предмет на дейност
ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТ... ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, АВТОСЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ ЗА ЛЕКИ КОЛИ, ТРАНСПОРТ НА ГРАЖДАНИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА, ДЕЙНОСТ В СФЕРАТА НА ВЪТРЕШНИЯ И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, НАЕМАНЕ НА КОЛИ СЪС ИЛИ БЕЗ ШОФЬОР, ПОПРАВКА НА КОЛИ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАРК ЗА ТЕЖКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И ВСЯКАКВА ДЕЙНОСТ СВЪРЗАНА С НАЕМАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО ТРАНСПОРТА, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ И СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ /ИЗВЪН СЛУЧАИТЕ НА ЧЛ. 2, АЛ. 3 ОТ ТЗ/, СЧЕТОВОДНИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ. 1, АЛ. 3 ОТ ТЗ КАТО ПРЕДПРИЯТИЕ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ, ИЗДАТЕЛСКИ, ДЪРВОДЕЛСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, РЕМОНТНИ И ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ УСЛУГИ, ПРОЕКТАНТСКИ И ИНВЕСТИЦИОННИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТОКИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ПРОДАЖБА, ВНОС, ИЗНОС НА ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА НЕЯ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛЕНА ГЕОРГИЕВА ИВАНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЕНА ГЕОРГИЕВА ИВАНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОЙЧЕВ-ЛУКС ЕООД на латиница ""BOYCHEV-LUKS" EOOD" с ЕИК/ПИК 126612075 е основана на 15 Май 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Димитровград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 30, 2021 13:49
Годишен финансов отчет - May 8, 2020 11:05
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31
Годишен финансов отчет - December 4, 2019 09:31

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2002-08-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG126612075 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2012-04-18
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, продажба на селско стопанска продукция, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, автосервизна дейност за леки коли, транспорт на граждани и товари в страната, дейност в сферата на вътрешния и международен транспорт, наемане на коли със или без шофьор, поправка на коли, експлоатация на автомобилния парк за тежкотоварни автомобили, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски услуги извън случаите на чл. 2, ал. 3 от ТЗ, счетоводни и консултантски услуги по смисъла на чл. 1, ал. 3 от ТЗ като предприятие, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, издателски, дърводелски и други услуги. Покупка строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизингова дейност, строително-монтажна дейност, ремонтни, възстановителни, проектантски и инвестиционни услуги. Производство и продажба на стоки, търговска дейност в страната и чужбина, продажба, внос, износ на индустриална техника, резервни части за нея.
+ ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, СЕЛСКОСТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, АВТОСЕРВИЗНА ДЕЙНОСТ ЗА ЛЕКИ КОЛИ, ТРАНСПОРТ НА ГРАЖДАНИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА, ДЕЙНОСТ В СФЕРАТА НА ВЪТРЕШНИЯ И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, НАЕМАНЕ НА КОЛИ СЪС ИЛИ БЕЗ ШОФЬОР, ПОПРАВКА НА КОЛИ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА АВТОМОБИЛНИЯ ПАРК ЗА ТЕЖКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ И ВСЯКАКВА ДЕЙНОСТ СВЪРЗАНА С НАЕМАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО ТРАНСПОРТА, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ И СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ /ИЗВЪН СЛУЧАИТЕ НА ЧЛ. 2, АЛ. 3 ОТ ТЗ/, СЧЕТОВОДНИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ. 1, АЛ. 3 ОТ ТЗ КАТО ПРЕДПРИЯТИЕ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ, ИЗДАТЕЛСКИ, ДЪРВОДЕЛСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛНО - МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, РЕМОНТНИ И ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ УСЛУГИ, ПРОЕКТАНТСКИ И ИНВЕСТИЦИОННИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СТОКИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, ПРОДАЖБА, ВНОС, ИЗНОС НА ИНДУСТРИАЛНА ТЕХНИКА, РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА НЕЯ.

2014-06-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, ул."Вела Пеева", 68
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, ул."Марица", 27

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма