Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТРИГА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126725715
Регистрация по ЗДДС
Да - BG126725715 от 2007-01-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ИНТРИГА
Оборот
6,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Съединение, 10, ет. партер Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Внос, износ и реекспорт. Търговско представителство и... Покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Внос, износ и реекспорт. Търговско представителство и посредничиство. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Складови сделки. Лицензионни сделки .Лизинг. Стоков контрол. Туристически , рекламни , програмни сделки. Предприятие за транспорт на пътници и товари в страната и чужбина. Проектиране, покупка, строеж и /или/обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Строителна монтажна и ремонтна дейност, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. Външна и вътрешна търговия с всякакви стоки включително продажба на всякакъв вид алкохолни и безалкохолни напитки, чай , кафе и цигари, изкупуване, производство, преработка и продажба на всякаква продукция, включително селскостопанска от животински и растителен произход, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиране и изграждане на отоплителни и електрически инсталации /след надлежно разрешение/, научно изследователска дейност, търговско представителство и посредничество, маркетинг, реклама и проучване на общественото мнение, отдаване на коли под наем, туристическа дейност; селски туризъм, ресторантьорство и хотелиерство/извън случаите на чл.2, ал.З от ТЗ/, туроператорска дейност след получаване на съответния лиценз, сделки с недвижими имоти, комисиони, сделки по спедиция, рекламни, информационни, импресарски и други услуги и извършване на всяка друга дейност, която не е забравена изрично от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РОСЕН ГЕОРГИЕВ КАРАГЬОЗОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Красимира Маринова Стойчева (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Георги Росенов Карагьозов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Росен Георгиев Карагьозов (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
25,300 лева (25,300 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 6,000 100% - -
2020 3,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТРИГА ООД с ЕИК/ПИК 126725715 е основана на 12 Юни 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 25,300 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 6,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2007-01-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG126725715 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2009-07-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, УЛ.ОБОРИЩЕ, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул.Оборище, 13
Промяна съдружници

2021-07-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул.Оборище, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Съединение, 10, ет. партер
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПРОДАЖБАТА ИМ B ПЬPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, ВНОС, ИЗНОС И РЕЕКСПОРТ, TЬPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO; KOMИCИOHHИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, ЛИЗИНГ, СТОКОВ КОНТРОЛ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ И ПРОГРАМНИ CДEЛKИ, ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ДИЗАЙНЕРСКА ДЕЙНОСТ, АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ЗАПОЗНАНСТВА, СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство. Внос, износ и реекспорт. Търговско представителство и посредничиство. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Складови сделки. Лицензионни сделки .Лизинг. Стоков контрол. Туристически ,рекламни ,програмни сделки. Предприятие за транспорт на пътници и товари в страната и чужбина. Проектиране, покупка, строеж и /или/обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Строителна монтажна и ремонтна дейност, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. Външна и вътрешна търговия с всякакви стоки включително продажба на всякакъв вид алкохолни и безалкохолни напитки, чай ,кафе и цигари, изкупуване, производство, преработка и продажба на всякаква продукция, включително селскостопанска от животински и растителен произход, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиране и изграждане на отоплителни и електрически инсталации /след надлежно разрешение/, научно изследователска дейност, търговско представителство и посредничество, маркетинг, реклама и проучване на общественото мнение, отдаване на коли под наем, туристическа дейност; селски туризъм, ресторантьорство и хотелиерство/извън случаите на чл.2,ал.З от ТЗ/, туроператорска дейност след получаване на съответния лиценз, сделки с недвижими имоти, комисиони, сделки по спедиция, рекламни, информационни, импресарски и други услуги и извършване на всяка друга дейност, която не е забравена изрично от действащото законодателство.

2022-10-14

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма