Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЕРЕНЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126744352
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ГЕРЕНЕ
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Брягово Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
5190 - ДРУГА ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО
Предмет на дейност
Финансово счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството под формата на предприятие, покупка ... Финансово счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството под формата на предприятие, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, куриерски услуги /след регистрация и вписване по чл. 59 от Закона за пощенските услуги/-всички под формата на предприятие по смисъла на чл.1 ал.З от ТЗ/; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемаческа дейност; икономически и административни услуги;хотилиерство/извън случаите на чл.2, т.З, от ТЗ/, провеждане на обучение, квалификация и преквалификация на кадри след придобиване на съответен лиценз.(2) Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КАТЯ МИЛЧЕВА ВЪЛКОВА (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДЖЕРАРД АНТЪНИ ХЪРСТ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АЙРИИН ДАЯН ХЪРСТ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КАТЯ МИЛЧЕВА ВЪЛКОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЕРЕНЕ ЕООД с ЕИК/ПИК 126744352 е основана на 3 Януари 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Брягово, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2017-04-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПPOИЗBOДCTBO И ПOKУПKA HA BCИЧKИ BИДOBE CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA И ПPEПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO; KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, TPAHCПOPTHA, ЛИЗИHГOBA, TУPИCTИЧECKA, PEKЛAMHA, ИHФOPMAЦИOHHA, ПPOГPAMHA И ИMПPECAPCKA ДEЙHOCT, CKЛAДOBИ И ЛИЦEHЗИOHHИ CДEЛKИ, CTOKOB KOHTPOЛ, OKAЗИOHHA, AHTИKBAPHA И KOHCИГHAЦИOHHA TЪPГOBИЯ, CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT, XOTEЛИEPCTBO /ИЗBЪH CЛУЧAИTE HA ЧЛ.2 T.3 OT TЗ/, MOTEЛ, OБЩECTBEHO XPAHEHE, KAФETEPИЯ, CЛAДKAPCTBO, AПEPИTИB, БAP, ДИCKOTEKA; ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ C BИДEO И ЗBУKOЗAПИCИ; ПOKУПKA, CTPOEЖ ИЛИ OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA И OTДABAHE ПOД HAEM, CTPOИTEЛHA И ПPOEKTAHTCKA ДEЙHOCT, ЛИЗИHГ, БAPTEPHИ, OБMEHHИ, EKCПOPTHИ И PEEKCПOPTHИ OПEPAЦИИ, BЪHШHO-TЪPГOBCKA ДEЙHOCT ПO ЦEЛИЯ ПPEДMET HA ДEЙHOCT.
+ Финансово счетоводни услуги, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството под формата на предприятие,покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, куриерски услуги /след регистрация и вписване по чл. 59 от Закона за пощенските услуги/-всички под формата на предприятие по смисъла на чл.1 ал.З от ТЗ/; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемаческа дейност; икономически и административни услуги;хотилиерство/извън случаите на чл.2, т.З,от ТЗ/, провеждане на обучение, квалификация и преквалификация на кадри след придобиване на съответен лиценз.(2) Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след получаване на съответното разрешение или регистрация. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма