Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛКОР 90 - НИКОЛОВА,ПЕНЕВ И СИЕ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
127042576
Регистрация по ЗДДС
Да - BG127042576 от 2001-09-19 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
АЛКОР 90 - НИКОЛОВА,ПЕНЕВ И СИЕ
Оборот
27,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ХРИСТО ГЕНЧЕВ, 3, вх. В Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
0147 - ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДОМАШНИ ПТИЦИ
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи, с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничест... Покупка на стоки или други вещи, с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба, както и други незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 27,000 3.85% - -
2020 26,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛКОР 90 - НИКОЛОВА,ПЕНЕВ И СИЕ СД с ЕИК/ПИК 127042576 е основана на 13 Октомври 2010 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛКОР 90 - НИКОЛОВА,СТОЙЧЕВА И СИЕ", но на 17 Юли 2020 година то бива сменено на сегашното "АЛКОР 90 - НИКОЛОВА,ПЕНЕВ И СИЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 27,000 лв.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2001-09-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG127042576 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2020-07-17
Промяна наименование
Името се сменя от АЛКОР 90 - НИКОЛОВА,СТОЙЧЕВА И СИЕ на АЛКОР 90 - НИКОЛОВА,ПЕНЕВ И СИЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. ХРИСТО ГЕНЧЕВ, 3, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ХРИСТО ГЕНЧЕВ, 3, вх. В
Промяна предмет на дейност
- Извършване на всякакьв вид автомонтьорски услуги, леки и товарни таксиметрови превози на граждани и юридически лица, производство и реализация на всички видове трикотажни и шивашки изделия, монтаж, ремонт и подръжка на трикотажна и текстилна техника, ремонт на селскостопански леки машини, ремонт на монофазни ел. уреди, заточване на всякакьв вид домакински прибори и инструменти, монтаж и ремонт на водопроводни и парни инсталации. Ел. Заварочни услуги, извършване на всякакьв вид железарски услуги на физически и юридически лица, производство и тьрговия с железарски изделия за бита и техниката, производство и тьрговия с всякакьв вид кухненска продукция, топли и студени безалкохолни напитки, сладкарски изделия, пици, тьрговия със спиртни напитки /без тьрговия на едро/, бира, цигари, захарни изделия, производство, изкупуване, преработка и тьрговия със селскостопански произведения от растителен и животински произход, оказионна продажба на употребявани вещи от бита.
+ Покупка на стоки или други вещи, с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство,търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки,хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, с цел продажба, както и други незабранени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма