Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРИФОНОВ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на September 12, 2019 13:12
ЕИК/ПИК
127523990
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ТРИФОНОВ
Транслитерация
TRIFINOV
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, ул. Патриарх Евтимий, 16, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Търговия с хранителни продукти и напитки, строителни материали, цигари; промишлени стоки; платове, облекло и обувки; внос... Покупка, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Търговия с хранителни продукти и напитки, строителни материали, цигари; промишлени стоки; платове, облекло и обувки; внос и износ на стоки, материали и суровини; Хотелиерски и туристически услуги; Транспорт и таксиметров превоз на пътници и товари в страната и чужбина; Реклама, маркетинг и мениджмънт; Бартерни сделки; Комунално-битови и Консултантски услуги; Лизингова, инженерингова, конструкторска, импресарска, инвестиционна, издателска и копирна дейност. Комисионна и спедиционна дейност, както и всички останали дейности, разрешени от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красен Георгиев Трифонов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красен Георгиев Трифонов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРИФОНОВ ЕООД на латиница "TRIFINOV" с ЕИК/ПИК 127523990 е основана на 19 Януари 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Нови пазар, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2011-09-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, ул. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ, 16, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, ул. Патриарх Евтимий, 3, вх. 3, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ - ВНОС И ИЗНОС; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СТОКОВ КОНТРОЛ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; МАРКЕТИНГ И ИНЖЕНЕРИНГ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ; СЧЕТОВОДНИ И ОЦЕНИТЕЛНИ УСЛУГИ И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Покупка, строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Търговия с хранителни продукти и напитки, строителни материали, цигари; промишлени стоки; платове, облекло и обувки; внос и износ на стоки, материали и суровини; Хотелиерски и туристически услуги; Транспорт и таксиметров превоз на пътници и товари в страната и чужбина; Реклама, маркетинг и мениджмънт; Бартерни сделки; Комунално-битови и Консултантски услуги; Лизингова, инженерингова, конструкторска, импресарска, инвестиционна, издателска и копирна дейност. Комисионна и спедиционна дейност, както и всички останали дейности, разрешени от българското законодателство.

2017-11-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, ул. Патриарх Евтимий, 3, вх. 3, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, ул. Патриарх Евтимий, 16, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-09-12
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма