Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЛАВИНА ТРЕЙДИНГ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
127528795
Регистрация по ЗДДС
Да - BG127528795 от 2008-04-22 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
СЛАВИНА ТРЕЙДИНГ ГРУП
Транслитерация
SLAVINA TRADING GROUP
Оборот
7,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. "Преслав", 22 Виж на картата
Предмет на дейност
Спортна дейност. Развитие, масовизиране и утвърждаване на всички видове спортна дейност. Опазване и укрепване на здравословното състояние, повишаване на физическата дееспособност на гражданите. Уч... Спортна дейност. Развитие, масовизиране и утвърждаване на всички видове спортна дейност. Опазване и укрепване на здравословното състояние, повишаване на физическата дееспособност на гражданите. Участие, организиране и провеждане на спортни мероприятия от национален и международен мащаб. Организиране и провеждане на образователна и спортна дейност и услуги в това число организиране на курсове, школи, семинари и други подобни мероприятия. Търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, консултантски услуги, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство на облекло, търговия с петролни продукти, туристическа дейност, посредничество при предоставяне на всякакви услуги, импорт, експорт и реекспорт на стоки, лизинг, както и всички позволени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЛАВИ НИКОЛОВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ГАНЧЕВ ВЕЛКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 7,000 -46.15% - -
2020 13,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЛАВИНА ТРЕЙДИНГ ГРУП ЕООД на латиница "SLAVINA TRADING GROUP" с ЕИК/ПИК 127528795 е основана на 21 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 7,000 лв.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2008-04-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG127528795 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2013-07-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, бул. СЛАВЯНСКИ, 60
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. "Преслав", 22

2013-11-28
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно; покупка на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; покупка на ценни книги с цел да ги продаде; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; консултантски услуги; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; производство на облекло; търговия с петролни продукти; туристическа дейност; посредничество при предоставяне на всякакви услуги; импорт, експорт и реекспорт на стоки, лизинг, както и всички позволени от закона дейности.
+ Спортна дейност. Развитие, масовизиране и утвърждаване на всички видове спортна дейност. Опазване и укрепване на здравословното състояние, повишаване на физическата дееспособност на гражданите. Участие, организиране и провеждане на спортни мероприятия от национален и международен мащаб. Организиране и провеждане на образователна и спортна дейност и услуги в това число организиране на курсове, школи, семинари и други подобни мероприятия. Търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен и обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, консултантски услуги, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, производство на облекло, търговия с петролни продукти, туристическа дейност, посредничество при предоставяне на всякакви услуги, импорт, експорт и реекспорт на стоки, лизинг, както и всички позволени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма