Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОПЛОРЕМОНТГАЗСТРОЙ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
127564300
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2002 година
Наименование
ТОПЛОРЕМОНТГАЗСТРОЙ
Транслитерация
TOPLOREMONTGAZSTROI LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Цар Иван Александър, 26, вх. 1, ет. 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
42.99 - Строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, както и всички други дейности, за които няма изри... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, както и всички други дейности, за които няма изрични законови забрани. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Стефанов Пеев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Николай Стефанов Пеев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОПЛОРЕМОНТГАЗСТРОЙ ЕООД на латиница "TOPLOREMONTGAZSTROI LTD" с ЕИК/ПИК 127564300 е основана на 22 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2002
Регистрация на фирмата

2013-05-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, Сан Стефано, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Цар Иван Александър, 26, вх. 1, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проектиране и изграждане на: отопление, вентилация, климатизация. газоснабдяване и метални конструкции; строителство - ремонт и поддържане на отоплителни, ветилашюнни. климатични и газови съоръжения и инсталации: изработване, изграждане, преустройство и ремонт на тръбопроводи за водна пара и гореща вода; изработване, изграждане, преустройство и ремонт на котли - парни и водогрейни с високо и ниско налягане: изработване, изграждане, преустройване и ремонт на газови съоръжения и инсталации по в и к и ел. Част; е и ко дейност с инженерно развитие; проектиране и строителство па пречиствателни станции и съоръжения; изготвяне на екологични експертизи и раздели по опазване на околната среда и овос; машиностроене и строителство; производство, продажба, внос и износ на селскостопанска и промишлена продукция; всякакъв вид туристически услуги и хотелиерство на български и чуждестранни граждани, както в страната, така и в чужбина; комисионни дейности; търговия с български и чуждестранни фирми и граждани; изкупуване и продажби на стоки, вкл. и такива, закупени от митниците; външнотърговска дейност; магазини и заведения за обществено хранене, кафе-аперативи, сладкарници; координационна дейност между фирми, предприятия и граждани за осигуряване на работна ръка - извършване па услуги и стопанска дейност; услуги на населението; ремонти на битова хладилна техника, електроинсталации; ремонт на ов и в и к инсталации, газови уреди и апаратури; строително-монтажни работи и услуги; услуги по домовете; всички други дейност, за КОИТО няма изрични законови забрани.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, както и всички други дейности, за които няма изрични законови забрани.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма