Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛИДА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
127591710
Регистрация по ЗДДС
Да - BG127591710 от 2013-06-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ЕЛИДА
Транслитерация
ELIDA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. ГЕНЕРАЛ ДРАГОМИРОВ, 11, вх. 2, ет. 7 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други веши с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки на едро и дребно за бита, населението и промишлеността: производство на стоки, Търгов... Покупка на стоки и други веши с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки на едро и дребно за бита, населението и промишлеността: производство на стоки, Търговско представителство и посредничество: покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба: строително-монтажни работи; външно и вътрешно оформяне на сгради: хотелиерство и ресторантьорство (след съответно лицензиране), извършване на консултантски и рекламни услуги, извършване на вътрешен и международен транспорт на пътници и товари (след снабдяване на необходимите лицензи); извършване и на други незабранени от закона търговски дейности; извършване на външнотърговска дейност като внос, износ, реекспорт, бартер и др. подобни с предмета на дейност, изброен по-горе (дейностите, подлежащи на лицензиране и разрешение ще бъдат извършвани след снабдяването на съответен лиценз или разрешение), производство и търговия на селскостопанска и земеделска продукция от растителен и животински произход, арендуване, преарендуване и наемане за обработка на земеделски земи, земеделски услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИЕЛА КРУМОВА ЛАЗАРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРИЕЛА КРУМОВА ЛАЗАРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛИДА ЕООД на латиница "ELIDA" с ЕИК/ПИК 127591710 е основана на 26 Ноември 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2012-11-08
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ НА ЕДРО И ДРЕБНО ЗА БИТА, НАСЕЛЕНИЕТО И ПРОМИШЛЕНОСТТА; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СТРОИТЕЛНО МОНТАЖНИ РАБОТИ; ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ОФОРМЯНЕ НА СГРАДИ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО /СЛЕД СЪОТВЕТНО ЛИЦЕНЗИРАНЕ/, ИЗВЪРШВАНЕ НА КОНСУЛТАНСКИ И РЕКЛАМНИ УСЛУГИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ /СЛЕД СНАБДЯВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗИ/; ИЗВЪРШВАНЕ И НА ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ КАТО ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕР И ДР. ПОДОБНИ С ПРЕДМЕТА ДЕЙНОСТ, ИЗБРОЕН ПО-ГОРЕ.
+ Покупка на стоки и други веши с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки на едро и дребно за бита, населението и промишлеността: производство на стоки, Търговско представителство и посредничество: покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба: строително-монтажни работи; външно и вътрешно оформяне на сгради: хотелиерство и ресторантьорство (след съответно лицензиране), извършване на консултантски и рекламни услуги, извършване на вътрешен и международен транспорт на пътници и товари (след снабдяване на необходимите лицензи); извършване и на други незабранени от закона търговски дейности; извършване на външнотърговска дейност като внос, износ, реекспорт, бартер и др. подобни с предмета на дейност, изброен по-горе (дейностите, подлежащи на лицензиране и разрешение ще бъдат извършвани след снабдяването на съответен лиценз или разрешение), производство и търговия на селскостопанска и земеделска продукция от растителен и животински произход, арендуване, преарендуване и наемане за обработка на земеделски земи, земеделски услуги.

2013-06-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG127591710 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма