Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАНЦЛЕРА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
127625397
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
КАНЦЛЕРА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Каспичан, "Мадарски конник", 38 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
56.30 - Дейност на питейни заведения
Предмет на дейност
Хотелиерство, ресторантьорство, доставки на храна, хазартни игри /след разрешение/, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собстве... Хотелиерство, ресторантьорство, доставки на храна, хазартни игри /след разрешение/, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; лизинг; складови сделки; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други сделки с индустриална и интелектуална собственост. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАН ВЕСКОВ ЙОРДАНОВ
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛИНКА ВЪЛКАНОВА ВЕЛИКОВА 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕСКО ЙОРДАНОВ ВЕЛИКОВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИАН ВЕСКОВ ЙОРДАНОВ
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАНЦЛЕРА ЕООД с ЕИК/ПИК 127625397 е основана на 20 Март 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ"", но на 20 Септември 2021 година то бива сменено на сегашното "КАНЦЛЕРА". Седалището на компанията се намира в гр. Каспичан, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2011-11-24

2021-09-20
Промяна наименование
Името се сменя от "БЕТОНОВИ ИЗДЕЛИЯ" на КАНЦЛЕРА
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Производство на бетонови изделия и всякакви строителни материали, производство, пакетиране и търговия с промишлени и хранителни стоки и стоки за бита, търговско представителство и посредничество, комплексно транспортно обслужване в страната и чужбина, търговия със строителни материали, комплексно строителство и ремонти, рекламни, информационни, програмни, импресарски дейности, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, външнотърговска дейност и всякакви дейности, незабранени със закон.
+ Хотелиерство, ресторантьорство, доставки на храна, хазартни игри /след разрешение/, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид; продажба на стоки от собствено производство; лизинг; складови сделки; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други сделки с индустриална и интелектуална собственост.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма