Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДНЛ - СУПЕРБАЙК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
127634827
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ДНЛ - СУПЕРБАЙК
Транслитерация
DNL - SUPERBIKE EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. НЕОФИТ БОЗВЕЛИ, 17 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Покупко-продажба на автомобили и мотоциклети, селскостопанска техника и инвентар в страната и чужбина, импорт, експорт и реекспорт; Продажба на стоки от собствено производство; Покупка на стоки ... Покупко-продажба на автомобили и мотоциклети, селскостопанска техника и инвентар в страната и чужбина, импорт, експорт и реекспорт; Продажба на стоки от собствено производство; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешен и международен транспорт и спедиция; Външнотърговска дейност, чрез внос, износ, бартерни, комисионни, реекспортни, лизингови и други сделки и операции; Складови сделки; Търговско и рекламно представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица; Организиране на. развлекателни и забавни игри-картинг, бъги, спортни и кросови мотори и др.; както и осъществяване на всякакви други сделки и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНИЕЛ ЦВЕТАНОВ ЦАНИНСКИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДАНИЕЛ ЦВЕТАНОВ ЦАНИНСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДНЛ - СУПЕРБАЙК ЕООД на латиница "DNL - SUPERBIKE EOOD" с ЕИК/ПИК 127634827 е основана на 20 Октомври 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2013-03-12
Промяна предмет на дейност
- ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO; ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДAЖБA B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД; BЪTPEШEH И MEЖДУHAPOДEH TPAHCПOPT И CПEДИЦИЯ; BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, ЧPEЗ BHOC, ИЗHOC, БAPTEPHИ, KOMИCИOHHИ, PEEKCПOPTHИ, ЛИЗИHГOBИ И ДPУГИ CДEЛKИ И OПEPAЦИИ; CKЛAДOBИ CДEЛKИ; TЪPГOBCKO И PEKЛAMHO ПPEДCTABИTEЛCTBO HA БЪЛГAPCKИ И ЧУЖДECTPAHHИ ЮPИДИЧECKИ И ФИЗИЧECKИ ЛИЦA; OPГAHИЗИPAHE HA PAЗBЛEKATEЛHИ И ЗAБABHИ ИГPИ-KAPTИHГ, БЪГИ, CПOPTHИ И KPOCOBИ MOTOPИ И ДPУГИ; KAKTO И OCЪЩECTBЯBAHE HA BCЯKAKBИ ДPУГИ CДEЛKИ И ПPEДOCTABЯHE HA УCЛУГИ, KOИTO HE CA ЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH ИЛИ ДPУГ HOPMATИBEH AKT.
+ Покупко-продажба на автомобили и мотоциклети, селскостопанска техника и инвентар в страната и чужбина, импорт, експорт и реекспорт; Продажба на стоки от собствено производство; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Вътрешен и международен транспорт и спедиция; Външнотърговска дейност, чрез внос, износ, бартерни, комисионни, реекспортни, лизингови и други сделки и операции; Складови сделки; Търговско и рекламно представителство на български и чуждестранни юридически и физически лица; Организиране на. развлекателни и забавни игри-картинг, бъги, спортни и кросови мотори и др.; както и осъществяване на всякакви други сделки и предоставяне на услуги, които не са забранени със закон или друг нормативен акт.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма