Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АПЕТИТ-КИЧУКОВ - МИХОВИ И СИЕ СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
128015767
Регистрация по ЗДДС
Да - BG128015767 от 2001-03-28 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1989 година
Наименование
АПЕТИТ-КИЧУКОВ - МИХОВИ И СИЕ
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. ТЪРГОВСКА, 10, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Обществено хранене-производство и продажба на ястия, закуски, салати, мезета и десерти, всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, кафета и сладоледи, тестени и сладкарски изделия и я... Обществено хранене-производство и продажба на ястия, закуски, салати, мезета и десерти, всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, кафета и сладоледи, тестени и сладкарски изделия и ядки, транспортни услуги с лек, лекотоварен и товарен автомобил, производство и търговия със селскостопанска продукция от растителен произход - всички видове животни и продукцията от тях - месо, мляко, вълна, кожи, риба и рибни продукти, пчели и пчелни продукти, както и извършването на всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АПЕТИТ-КИЧУКОВ - МИХОВИ И СИЕ СД с ЕИК/ПИК 128015767 е основана на 12 Януари 2012 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол.

Хронология

1989
Регистрация на фирмата

2001-03-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG128015767 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2021-02-25
Промяна предмет на дейност
- OБЩECTBEHO XPAHEHE-ПPOИЗBOДCTBO И ПPOДAЖБA HA ЯCTИЯ, ЗAKУCKИ, CAЛATИ, MEЗETA И ДECEPTИ, BCИЧKИ BИДOBE AЛKOXOЛHИ И БEЗAЛKOXOЛHИ HAПИTKИ, KAФETA И CЛAДOЛEДИ, TECTEHИ И CЛAДKAPCKИ ИЗДEЛИЯ И ЯДKИ, TPAHCПOPTHИ УCЛУГИ C ЛEK, ЛEKOTOBAPEH И TOBAPEH ABTOMOБИЛ, ПPOИЗBOДCTBO И TЬPГOBИЯ CЬC CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ OT PACTИTEЛEH ПPOИЗXOД-ЗЬPHEHИ И ФУPAЖHИ XPAHИ, ЗEЛEHЧУЦИ, ПЛOДOBE И TEXHИЧECKИ KУЛTУPИ, KAKTO И ПPOИЗBEЖДAHИTE OT TЯX MACЛA ЗA XPAHA HA XOPATA, OT ЖИBOTИHCKИ ПPOИЗXOД- BCИЧKИ BИДOBE ЖИBOTHИ И ПPOДУKЦИЯTA OT TЯX-MECO, MЛЯKO, BЬЛHA, KOЖИ, PИБA И PИБHИ ПPOДУKTИ, ПЧEЛИ И ПЧEЛHИ ПPOДУKTИ.
+ Обществено хранене-производство и продажба на ястия, закуски, салати, мезета и десерти, всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, кафета и сладоледи, тестени и сладкарски изделия и ядки, транспортни услуги с лек, лекотоварен и товарен автомобил, производство и търговия със селскостопанска продукция от растителен произход - всички видове животни и продукцията от тях - месо, мляко, вълна, кожи, риба и рибни продукти, пчели и пчелни продукти, както и извършването на всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма