Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАРТИКОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
128032581
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1997 година
Наименование
МАРТИКОМ
Транслитерация
"MARTIKOM"Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, "Граф Игнатиев", 25 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
производство и преработка на селскостопанска стока, търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия със за... производство и преработка на селскостопанска стока, търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия със замразени продукти в страната и чужбина, покупка или производство на други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна дейност или предоставянето на други услуги, превозна, спедиционна, складова и лизингова дейност, механизирано обработване на селскостопанска земя, както и други търговски сделки, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йовка Драгова Захариева (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Йовка Драгова Захариева 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Здравко Минчев Захариев 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Йовка Драгова Захариева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАРТИКОМ ЕООД на латиница ""MARTIKOM"Ltd" с ЕИК/ПИК 128032581 е основана на 19 Декември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1997
Регистрация на фирмата

2018-01-03
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, МЕХАНИЗИРАНО ОБРАБОТВАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ЗЕМЯ.
+ производство и преработка на селскостопанска стока, търговия с промишлени, хранителни и селскостопански стоки в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, търговия със замразени продукти в страната и чужбина, покупка или производство на други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна дейност или предоставянето на други услуги, превозна, спедиционна, складова и лизингова дейност, механизирано обработване на селскостопанска земя, както и други търговски сделки, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма