Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУЛГАРСТРОЙКОМПЛЕКТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130005424
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
БУЛГАРСТРОЙКОМПЛЕКТ
Транслитерация
"BULGARSTROYKOMPLEKT" Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 102П, ет. 4 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предприемаческа и строителна дейност в страната и чужбина, отдаване под наем на недвижима и движима собственост, търговия на дребно, външнотърговска дейност, организиране на производство и изв... Предприемаческа и строителна дейност в страната и чужбина, отдаване под наем на недвижима и движима собственост, търговия на дребно, външнотърговска дейност, организиране на производство и извършване на услуги, организиране на дейности на лизинг и фрайчайзинг, привличане и обслужване на чуждестранни инвестиции, търговско представителство и посредничество, дистрибуторска, дилърска, комисионерска и агентска дейност, комунално- битови услуги, добив, преработка и търговия със селскостопанска и горска продукция, производство и търговия с култивирани и диворастящи плодове, подправки и билки, събиране, преработка и търговия с промишлени отпадъци и вторични суровини, хотелиерство, ресторантьорство и обществено хранене, в т.ч. таксиметров, търговия с автомобили, резервни части и сервизна дейност, козметика, търговия с компютърна, размножителна, съобщителна техника и софтуерни продукти, туристическа и туроператорска дейност, както и всякаква друга дейност незабранена със закон. Когато за извършването на определена дейност се изисква от закона лиценз, дейността започва след получаването на такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕВОРА ГЕОРГИЕВА ХРИСТОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДЕВОРА ГЕОРГИЕВА ХРИСТОВА 4,000.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: КРАСИМИРА СТОЯНОВА КОСТОВА 1,000.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУЛГАРСТРОЙКОМПЛЕКТ ООД на латиница ""BULGARSTROYKOMPLEKT" Ltd" с ЕИК/ПИК 130005424 е основана на 30 Септември 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2019-05-07
Промяна предмет на дейност
- Предприемаческа и строителна дейност в страната и чужбина, отдаване под наем на недвижима и движима собственост, търговия на едро и дребно, външнотърговска дейност, организиране на производство и извършване на услуги, организиране на дейности на лизинг и фрайчайзинг, привличане и обслужване на чуждестранни инвестиции, търговско представителство и посредничество, дистрибуторска, брокерска, дилърска, комисионерска и агентска дейност, комунално- битови услуги, добив, преработка и търговия със селскостопанска и горска продукция, производство и търговия с култивирани и диворастящи плодове, подправки и билки, събиране, преработка и търговия с промишлени отпадъци и вторични суровини, хотелиерство, ресторантьорство и обществено хранене, в т.ч. таксиметров, търговия с автомобили, резервни части и сервизна дейност, козметика, търговия с компютърна, размножителна, съобщителна техника и софтуерни продукти, туристическа и туроператорска дейност, икономически, данъчни и счетоводни услуги и консултации, оценки, регистрация и легализация, функции на синдик и ликвидатор, както и всички други дейности, разрешени от закона.
+ Предприемаческа и строителна дейност в страната и чужбина, отдаване под наем на недвижима и движима собственост, търговия на дребно, външнотърговска дейност, организиране на производство и извършване на услуги, организиране на дейности на лизинг и фрайчайзинг, привличане и обслужване на чуждестранни инвестиции, търговско представителство и посредничество, дистрибуторска, дилърска, комисионерска и агентска дейност, комунално- битови услуги, добив, преработка и търговия със селскостопанска и горска продукция, производство и търговия с култивирани и диворастящи плодове, подправки и билки, събиране, преработка и търговия с промишлени отпадъци и вторични суровини, хотелиерство, ресторантьорство и обществено хранене, в т.ч. таксиметров, търговия с автомобили, резервни части и сервизна дейност, козметика, търговия с компютърна, размножителна, съобщителна техника и софтуерни продукти, туристическа и туроператорска дейност, както и всякаква друга дейност незабранена със закон. Когато за извършването на определена дейност се изисква от закона лиценз, дейността започва след получаването на такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма