Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ники-Боряна Николова ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130054346
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
Ники-Боряна Николова
Транслитерация
ET Niki-Boryana Nikolova
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 234 Виж на картата
Има 56 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
47.78 - Търговия на дребно с други нехранителни стоки, некласифицирана другаде
Предмет на дейност
Покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни... Покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови, лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг; счетоводно обслужване на физически и юридически лица, консултантски услуги, покупко-продажба на имоти и посреднически услуги при покупко-продажба на имоти, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България. прочети още скрии
Физически лица търговци
БОРЯНА НИКОЛОВА БОРИСОВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ники-Боряна Николова ЕТ на латиница "ET Niki-Boryana Nikolova" с ЕИК/ПИК 130054346 е основана на 12 Декември 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "БОРЯНА НИКОЛОВА-БН", но на 22 Януари 2009 година то бива сменено на сегашното "Ники-Боряна Николова". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2009-01-22
Промяна наименование
Името се сменя от БОРЯНА НИКОЛОВА-БН на ЕТ Ники-Боряна Николова
Промяна наименование
Името се сменя от ЕТ Ники-Боряна Николова на Ники-Боряна Николова
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, УЛ. СЛАТИНСКА, бл. 51, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 234
Промяна предмет на дейност
- Финансово-счетоводни консултации, финансово-счетоводно обслужване на физически и/или юридически лица, вътрешно и външно-търговска дейност, посредничество, представителство, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България.
+ Покупка на стоки и вещи с цел препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, складови, лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг; счетоводно обслужване на физически и юридически лица,консултантски услуги, покупко-продажба на имоти и посреднически услуги при покупко-продажба на имоти, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма